Biio med Lollo!

Kom nyss hem från bion med Lollo. Vi va och såg "the ugly truth" , den var super bra och jätte rolig! Har ni inte sätt den så SEEE DEEN! :D
På bion träffade jag även Mickis och Emma.

Kvällen blir att kolla på skräckis med familjen och bara mysa. Sen imorron blir det PLUGG! har inte pluggat nått på hela lovet, jag säger att jag ska göra det varje dag men orkar aldrig. Orkar fan inte skolan längre, ger snart upp!


Haha <3

Såhär brukar mina och julias samtal vara!

L: Vad ska vi skriva då? :O
J: prutteliprutt pumpa!

L: Öhh va???

haha, det är bara jag och julia som fattar :P

       

Jag älskar dig <3

Seega

Hejsan, morgonen har varit väligt seg, vi vaknade runt 1 tiden och har ännu inte ätit frukost. Eller våran frukost blev 2 kanelbullar med varm choklad. Nu ska jag och julia dampa och ta mera bilder. ;) Lägger in dom senare.
Kvällen blir att åka till stan med lollo och där ska vi kolla på bio "the ugly truth" sen blir det att gå ut och äta med föräldrarna på någon resturang. Ha det bra <3
 

Daaampar

Heeyy, sitter här med julia söderholm bredvid mig. Vi har precis tagit massa flumm bilder med svarta näsor :p
Som sagt vi är lite nördiga, but who cares!
Vi har nyss myst framför idol som var jävligt tråkigt idag. Men snart ska vi se skräckis med pappa i 3D! Värsta läääskigt jue. Men nu ska vi fixa pop corne,chips, läsk och godis :D moahahahahahahahahahahaha, fetton!
puss <3

Halloween med Julia ♥

Nu har jag och Julia fixat en ny blogg till henne , klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg!
Vi har tidigare under dagen tagit massor med bilder , och nu ska vi snart sätta på oss myskläder. Kvällen blir att ha fredagsmys framför idol och senare blir det att kolla på en 3D skräckis, som heter My Bloody Valentine.

       

     

       

Klicka på bilderna för att dom ska bli större!

♥ Tjoolahooopp

Vill bara berätta att igår och i förregår när jag va med Lisa kom det två st polisbilar och två st ambulanser. Vi blev helt konstiga och sprang runt i hennes lägenhet och var helt kajko. Vi stod och glodde på alla som gick förbi för vi trodde att det hade varit något mord eller något. Senare fick vi höra att det var en person som hade tagit självmord :O Det var fett läskigt!
Menmen, så igår hade vi mys framför one tree hill och bratz the movie :P haha den var seeg men ganska bra ;)

Snart ska jag sätta mig och plugga engelska,matte och spanska med mamma, kommer få göra mitt första omprov på torsdag så det blir att plugga häcken av mig.


Min första bild, moahahahahah!


Ny blogg

Heeyy, nu har jag skaffat blogg.se! Det känns super skönt att slippa devote.se , visst det var jätte bra men blogg.se är mycket bättre :)
Min gammla finns fortfarande kvar så det är bara att checka in "www.mjauwandersson.devote.se"


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0