Myslördag (L)

Lördagen var super mysig, slappa till klockan 3, sen var jag tvungen att duscha och fixa mig för klockan 6 skulle vi spela bowling med isaksson :D
Bowlingen gick inget vidare (suuuuger på det) kom sist i vårt lag men skit samma, kul som fan hade vi iaf ;)
Efter det drog jag karin och erik ut och typ slängde ner erik i snöhögarna och skrek jätte mycket....
När vi kom in åt vi ben & jerry´s och jag och karin skratta så vi grät några gånger , haha guuud vad jag saknar dig syster!

Kom hem vid halv 2 tiden, då la jag mig i sängen och lyssna på musik tills jag somna. Roligt att veta va??? :D

Idag har jag ingen aning om hur det blir, skulle kanske ha varit med madde på dagen men hon har inte hört av sig så jag antar att det inte blir något :(
Puffen kanske kommer hit i kväll och glor film med mig men annars blir det väl tv ,
kyss<333





Äntligen tbx (aa)

Idah va äntligen madde tbx i solan, super kul och mycket skratt. Hon följde me mig hem efter skolan , vi gjorde varmamackor sen webba vi med några st :)

Åhh vad jag har ont i magen, fick äntligen pizza idag men ja va inte sugen -.- men va ändå tvungen att käka massa...

Nu är jag så jävla trött att jag snart inte orkar hålla ögonen öppna så jag ska väl kolla på någon film i min mysiga säng , underhåll mig 0705116177 (aa'



Bah för ja älskar att sitta på hennes rygg :D<33


musik ipoden

haha, alla verkar vara så blonda och inte fattar min ipod som jag har på min blogg. Klicka på knapparna för att byta låtar m.m ...
Puss<333

Tjenis Penis :* <3


Heeey, Sitter här och käkar glass , den var super god innan jag började frysa ihjäl, så jag ska nog gå och slänga den (Y)

Idag har dagen varit sådär, det ända roliga va typ "Disa" som vi hade för första gången. Typ tjejsnack för er som inte vet :)

Jag är jätte sugen på pizza :O FETTOFETTOFETTO i know, men jag har inte änit det sen jag va i malta ;)
Vilket inte var så jätte länge sen :P Menmen, ...

Men nu ska jag ringa min padre och be honom köpa hem pizza sen blir det att plugga spanska till läxförhöret imorron som jag inte ens har kollat på (aa)
jag är så duktig i skolan!!  -.-




Onödigt att läsa

Mitt liv håller på att förstöras, den här dagen har varit den värstaste i hela mitt liv och jag kan inte göra någonting!
Förlorat kanske 2 jätte bra människor idag, vilket ni får skylla er själva, men jag orkar snart inte mer av det dåliga!
Nya dörrar öppnas medans många andra stängs.
Känslor förnyas och blir större medans andra försvinner för gått.
Nya dagar kommer och dom bästaste dagarna försvinner.
Fattar du vad jag känner egentligen???



Tack adam för att du finns och hjälper mig, du är en sann vän!<333


New header!

Gjorde nyss en tråkig header, lite roligare än den förra men förtfarande inte nöjd...
Funderar på att låta någon annan göra design och header till mig men har inte hittat någon bra ännu.  :P
Om det finns någon som är bra på att göra designer hör av dig!






House of wax

Åhh vad bra den var! Alla säger att den är sjukt dålig men jag tycker tvärt om, en av dom bästaste filmer jag har sätt och jag rekomenderar verkligen den här! Spänning , läskigt och kärlek.
Seee den!



Rubrik?

Jag saknar 2009, starten av 2010 har varit väldigt jobbig, förlorat många som har stått mig nära och det finns inget jag kan göra...

ett fetto på bild!


Maaddea :* <33

Hej! Nyss skjutsade pappa madde till Bt, det känns lite konstigt att inte ha henne här, har jue varit med henne sen i onsdags :P

Igår va killarna här , vi kollade på "them" tror jag den heter , den var väl sådär , det är inge läskigt att kolla på skräckis hos mig :O hel skummt, så jag ska nog lägga mig i sängen snart och kolla på "house of wax", har aldrig sätt den så det blir roligt :)

Är inte på topp idag så messa så jag blir glad!









Ungefär så här såg våran lördag ut, med mycket skratt å sjungande xD <3333333


Maaadde 3:e natten :D:D:D<33

Hej är med bästaste skit ungen här! Det här är tredjenatten hon sover kvar, vi har varit varje dag sen i onsdags :P

Igår va killarna här, vi kollade på en skräckis som inte var så jätte läskig den heter paranormal Activity , dom drog vid 10 tiden för adam var tvungen att komma hem. Så jag och madde dampa loss och kollade på promnight som jag rekomenderar ! Inte världens läskigaste men en super bra film.

Nu håller vi på att fixa oss för killarna är påväg hit idag igen. Pussar och kramar <3


tjenare

Sitter här med madde och väntar på Adam och Jonte som ska komma hit och glo film med oss. Det ska blir riktigt kul och dom kommer när som hellst så jag hinner inte blogga så mycket, men bilder kommer kanske upp senare :) puss <3

E med Madde;D<3

the pictures ! ;)





 

 


I miss my BFF

Rubriken säger allt ;)











Jag saknar dig bästavän!
(Haha jag vet att du kommer att hata mig för några bilder)


Raggningsrepliker ;)

haha har lite tråkigt så enjoy! :


Du, kan jag få låna din mobil? för jag lovade att ringa min polare när jag blivit kär.

Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!

Känner du lukten av rök? Det är jag som brinner för dig.

Jag kan, du kan, jag vill, vill du?

Vill du följa med hem på lite sex och popcorn? Eller du tycker kanske inte om popcorn.

Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?

Varför inte överraska din rumskompis med att inte komma hem i kväll?

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iaf snubbla lite?

Så vilken raggningsreplik funkar bäst på dig?

Om dina ögon vore till salu skulle jag lägga ett bud!

En Underbar Person<3

Idag har skolan varit väldigt rolig, jag och madde typ skrek och skrattade så jonas typ dampa ut oss. Sen hade vi Idrott och vi hade styrketräning så vi kämpade som aldrig förr... Vi körde så hårt att när vi gick hem till mig att våra ben kändes som spagetti. Här gjorde vi pannkakor , prata och lyssna på musik. Hon åkte nyss för hon skulle hem till katrineholm :( så på fredag blir det först shopping med henne sen blir det nog att hon sover kvar! :D:D:D

Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag träffa jonte en stund :)
puss<3


Trött som fan

Jag är riktigt trött och funderar faktiskt på att lägga mig framför en film så jag kan somna till den.
 Gick och la mig jätte sent i helgen och det tar på kroppen, jag orkar inte göra någonting :(
Imorron ska jag kanske va med Madde får se om hon följer med hem annars blir det att skriva klart engelskan... (om jag orkar) :P


Haha mitt badrumm är fortfarande inte klart :P
puss :*

TVn = Damp!

Nu har vi precis fått i årdning på min tv. Har inte kunnat vara inne på varken datan eller kunnat kolla på tv bara för att skärmen stängs av och sätts på hela tiden. Men nu är den äntligen fixat, så det var ett tag sen jag uppdaterade.

Helgen var jätte mysig och rolig. Först i fredags så skulle jag egentligen vart med sanna och madda men sanna orkade inte gå på stan och madde va sjuk , så jag drog hem till julia en sväng :)
Tjockisar som vi är så gick vi självklart till tempo och köpte godis,chips och läsk. Vi var inte så länge bara för att muppen var tvungen att cykla tbx till skolan... SLARVIS!

På lördagen kollade jag först på 3 st filmer på Voddler som var skit bra, sen drog jag hem till Johanna där även Ellinor och Jessica var. (jessica är johannas syster)
Efter ett tag kom även Kiko (Jessicas pojkvän) , Vi kollade på gammla filmer och gick ut mitt i natten för att åka pulka fast det blev på plastsäckar! Super kul, men klumpig som jag är så slog jag röven i marken så jag har ett blåmärke där nu :( Vi kom in vid 2 halv 3 på natten , sen satte vi igång att göra mat och kolla på film :) En riktigt mysig helg!
Här kommer några knäppa bilder :D




Dom fina<3


Mössorna in my <3 :P


Jag hatar rubriker!

Hola everyone! Håller på att prata lite spanenglish ,you know ;)
Har precis suttit och tränat på spanska glosorna som är till imorron och det tog bara 30 min för att lära mig dom, STOLT :D
Imorron ska jag,sanna och madde gå på stan om madde kommer till skolan , svikarn som dissa oss i skolan idag ;) (hon var sjuk)
Kollade på made in sweden förut, det var riktigt bra, dom tjejorna det handlade om deras låtar lyssnade jag alltid på när jag var liten, så det var lite roligt att det handlade om dom!

Men nu ska jag krypa ner i min varma säng för jag håller på att huttra ihjäl... Hejsvejs! <3




Bara för att jag är beeeroende av maltabilderna!

The school is the best

Skolan är skiiiit rolig nu när madde har börjat, vi gör nog inget annat än att skrattar, idag på mattelektionen satt vi och prata om P-piller och kondomer tills vi upptäkte att Jonas stod bakom oss och lyssnade, undra hur länge han hade lyssnat :O ;)
Ska på stan med henne och sanna på fredag så håll utkik :D

Jag känner mig lite stressad , har inte tagit hem spanska läxan och den är tills på fredag så jag får plugga häcken av mig imorron :(

Idag har jag varit med JohannaMuppÖstergren , vi har kul som vanligt och har tagit väldigt många bilder men jag orkar inte lägga upp alla (och sen vill inte johanna det) hihi... puss hörs senare <3






Man måste ju våga bjuda på sig själv :D

johanna bloggar

hej hej=) vi har nyss tagit bilder så de kommer upp snart haha linnea är mobbad puss :D

12/1-10

Hejsan! Idag har det varit skola som vanligt det var en super rolig dag, Madde den nya tjejen är jätte rolig så vi har jätte kul tsm , sen va vi med killarna hela hålet så vi va inne på lite "konstiga" sidor på internett och satt och prata om allt möjligt.
Efter skolan drog jag hem, gick halva vägen med jonte och vi snacka som bara den ;) När jag kom hem kom johanna till mig så vi har suttit och pratat om ALLT i 1 timma sen skulle hon dra till träningen. Så nu sitter jag här och messar med massa folk sen ska jag kolla på voddler eller hur fan det stavas, det är som spotify fast med filmer , för er som inte visste det  :)

Kramiskramis <3


Varsegoda en jätte seriös bild på mig i malta ;)

R.I.P.

Idag dog min gammelmormor som blev 96 och ett halv år gammal! Hon stod ut länge men det räkte inte längre :( Det känns faktiskt ganska skönt för hennes skull, hon har varit sjuk i 10 år så hon kunde knappt äta och drick längre. Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att hon var världens vakraste kvinna som ung , jag älskar dig gammelmormor!!! <3

Fryser och förkyld

Kan det bli bättre lördags kväll??? Den suger som fan men det är ändå ganska skönt att bara vara hemma och ta det lungt. Har kollat på tv/film hela dagen, skulle egentligen träffa johanna en sväng på kvällen men har konfa imorron så kunde ju inte sova kvar :/
Igår vaknade  jag och julia vid halv 1 tiden sen kollade vi på film och hade mysigt. På kvällen drog jag och pappa hem till farmor och farfar för att träffa dom och släckten. Yeeeey! ... :P

menmen nu ska jag dra och kolla på film, puss<3

Jupe - Dupe - Rupe - Fluppe :*

haha jag vet , damp...?

Idag ska Söderholm sova här, orkar inte gå till skolan imorron för är förkyld och sen kom jag hem igår, måste ju hinna va med kompisar någon dag jue :D


malta & Italien


Vårat hotell (hela kom inte med)
   Så här såg några av dom nyare bussarna ut :P

   (engelsk tradition att ha kronor på huvet) :P

 Istället för att vara inne på julafton var ALLA ute och hade roligt :)

       

       


       

     

ITALIEN :

   (på etna vulkanen, är uppe på den det är därför den ser liten ut)

     

(bara några bilder , det kommer fler) ;)

För er som inte fattar så ska ni klicka på bilderna :D


I´m back on track

Faaan vad jag längtar tbx! har bara varit hemma i några timmar och jag är deppig som fan!
HATAR SVERIGE! Att va i malta va helt underbart och jag skulle göra vad som helst för att åka tbx, jag kommer ärligt flytta dit. Det har varit 2 veckor med bara sol , Vi kom med solen dit ;)
Jag kan inte fatta att för några timmar sen låg jag och solade på taket och det var runt 35 grader, sen kommer man till sverige och det är typ -35 :O

Haha det är så jävla roligt , det är typ ingen som har samma musik smak som jag har och när jag kom till malta så har jag hört alla låtar jag har på mobilen, hel skummt , jag har samma musiksmak som malteserna! aja nu ska jag lägga in bilderna sen kommer dom upp på bloggen.


RSS 2.0