Bytt blogg helt!




Just nu har jag bytt blogg helt, tänker inte blogga alls på den här bloggen så fortsätt följa mig på devote ist.
Uppdaterar ca 3-5 inlägg per dag så det är bara att kolla in.
Får kanske för mig att byta tillbaka senare, men som det ser ut just nu så gillar jag devote bättre.
www.llinneaandersson.devote.se

Skaffat ny blogg på devote


Kommer fortsätta blogga här men kolla gärna min nya blogg på devote.se
www.llinneaandersson.devote.se 

Snart kommer sanna! :D



En liten gammal bild sålänge

Nu ska jag fixa mig lite sen kommer sanna hit! :D
Måste hinna dammsuga rummet lite ser jag nu, det springer omkring små flugor överallt, skit äckligt :O
Nu blire att fixa och poppppa, grymt!

it´s getting hot




Hej, kom nyss hem från julia, satte mig sen i en solstol men det var alldeles för varmt. Nu hade jag tänkt att äta lite vårullar från igår och sen tittar sanna förbi och äter middag med mig för mina föräldrar ska bort till hamnen. Jonis kanske kommer förbi en stund också, riktigt mysigt ska det bli.
Jag har funderat massa på att byta till devote och tror faktiskt att jag ska göra det. Men kommer verkligen inte på något att heta, så om någon kommer på ett bra namn som inte redan finns, hör gärna av er!
Ses snart igen!

Godmorgon allesammans!




Vaknade vid elva tiden och var riktigt pigg, låg och krama om julia och försökte väcka henne i en halvtimma innan hon gick med på att kliva upp ur sängen. Vi satte oss i soffan, kollade på get over it och käkade B & J. Skulle ha träffat johanna idag men det blev ändrade planer så ska vara med julia ett tag till sen hem och fixa lite små saker. ska försöka städa klädkammaren och ränsa ut massa gamla kläder.
Idag fyller också gustav och ludvig år (killarna jag lärde känna i turkiet), ett stort grattis till dom! :D
Nu blire sminkning och fixa lite småsaker, kram!

1111st inlägg!




Med mina 1111 st inlägg så säger jag godnatt! Var ute med julia och träffade sanna,jonis och hampus vid tempo, kom in vid 12 sen blev det ben & jerry´s. Nu blir det sängen för våran del.
Vi hörs imorgon, godnatt på er!

drar till öster




Tjenare! Kom nyss in med julia, vi har varit och handlat ben & jerry´s till kvällen och sen drog vi till rosvalla och hängde där ett tag, träffade också gustav :)
Nu ska vi dra till öster och käka thaimat, vet inte om vi käkar där eller om vi tar med mat hem, vilket som blir säkert jätte bra. Ha en riktigt bra kväll nu allesammans så hörs vi senare. Puss

@ pelles!










nu sitter Linnéa här bredvid mig, det är Julia som skriver just nu! Linnéa ska sleepa hos mig idag, FML..
hahah, nej men vi ska äta thaimat idag, wihoo dagens höjdpunkt! Nu ska vi till affären och köpa massa gott till kvällen!

Godagens Godagens




Är helt jävla död idag, satt och webbade med pierre till två igår kväll ;) Mamma väckte mig vid 11 för hon visste inte att jag hade varit vaken så sent, så satte på mig bikinin och gick ut och halvsov i solstolen i nån timme. Fick nya bikini sträck också, måste ju försöka få tillbaka färgen som jag redan har tappat :(
Nu packar jag väskan och ska snart rulla hem till julias place, spenderar natten där med massa thaimat och filmmys. Sen får vi se om vi drar ut och träffar några, bara att höra av sig!
Uppdaterar från julia sen, hare bra så länge!

Börja ett nytt liv?





Dricker cola och lyssnar på sorlig musik och är allmänt deppig. Har lovat mig själv att när skolan drar igång ska det bli nya vanor och ska faktiskt bara tänka på mig själv ett tag. Många av mina kompisar belastar mig med sina problem, jag har nog med mina egna och är rätt trött på att gå runt och vara ledsen hela tiden.
Jag saknar min sanna, även om vi pratar mycket om det som har hänt så hjälper hon mig hela tiden och gör mig alltid på bättre humör, du är en underbar vän och jag är såjävla glad att jag har dig!

Nog om depp snack nufan ska mitt nya liv börja!

Filmmys




Ligger i sängen och är helt död efter alla bakverk jag har ätit. Det var riktigt roligt att få träffa dom och det visade sig att mammas kusin har två killar i min ålder så vi ska åka och hälsa på dom någon gång. Har kollat på ett avsnitt av gossip girl och fler ska det bli, har 2 hela skivor kvar med massor av avsnitt som ligger och väntar. Orkar inte göra någonting idag, ska bara ha lite tid för mig själv och bara mysa. Uppdaterar senare!

Irriterad




Godmorgon på er!? Gårdagen var riktigt mysig, jag och sanna käkade middag vid 11 på kvällen och vid ett fixade vi hennes säng riktigt mysig, problemet var att den typ explodera när vi satt på den så det blev att dela säng. Men det var bara mysigt ;)
Vi somnade runt tre och sen gick vi upp halvt döda klockan elva. Jag skulle direkt sätta igång och baka för att vi får gäster om 5 min, men då såg jag att vi inte hade några ägg. Så det var bara att skynda sig till affären och handla lite och sen sätta igång och baka. Är irriterad på mamma för att hon blir sur så lätt så har bara lust att låsa in mig på rummet hela dagen och kolla på film, men det får vänta tills senare.
Snart kommer några från släkten hit som jag aldrig träffat från göteborg och stockholm, så det blir kul.
Vi hörs senare, kram!

devote.se?




Hejsan! Sitter med sanna gullisen och har precis redigerat de sista bilderna från våran fotoshoot som kom halvt random. Vi funderar på att dra till mc donalds och käka lite men vi får se... Sen kanske jag ska byta blogg till devote.se igen. Vi får se om jag gör det, skriver den nya adressen isf. Nu blire stök i köket, puuuuuss!

Fotoshoot med bästavän













Inget internet

Hejsan, ligger i sängen och har världens huvudvärk. Har bara legat i sängen hela morgonen sen städat och duschat mitt hår som jag inte hade gjort sen i måndags!? Måste börja vänja det med att duschas 2-3 ggr i veckan. Va också nyss ute med chanti, skulle ha kunnat varit ute hur länge som helst, skönt att bara komma bort från allt ett litet tag och bara gå i sina egna tankar. Ska leta lite kläder att ha på mig till kvällen för klockan 6 kommer Johanna och hennes familj på middag, kommer bli galet som vanligt ;) Mitt internet måste ha lagt av igår när det var sånt oväder så kommer inte in på datan så får blogga från mobilen sålänge. Vi hörs kanske senare om det hoppar igång igen, kram!

Godnatt!


Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

Är ungefär såhär glad just nu...

I've never felt like this before


Hej! Sitter i sängen och blev nyss tröstad av min lilla mamma som försöker göra mig på allt bättre humör nuförtiden. Det är jobbigt att gråta över en kille så mycket att man inte får någon luft. Ludvig är nog den underbaraste killen jag träffat, han gjorde mig alltid på bra humör även när han dränkte mig hela tiden ;) Jag saknar honom något otroligt och skulle göra vad som helst för att få träffa honom så fort som möjligt. Jag skiter i vem som läser det här, jag är kär och bryr mig inte om vad andra tycker om det. Vad som än händer mellan oss så kommer du alltid att vara min första förälskelse, för såhär som jag har känt och känner har jag aldrig känt för någon annan tidigare. 

Här är några av våra roligaste minnen tillsammans under två super veckor.
Jag hoppas att du inte tog illa upp, även fast du vet hur mycket du betyder för mig.

 










Målat naglarna






Hej på er allesammans! Sitter här med sanna och har precis målat våra naglar lite extra fint.
Vi båda är rätt så sega så det blir att bara ta det lugnt och mysa framför en film. Vi hörs imorgon när vi vaknar! Puss på er!

Ute på sjön


Tjenare! Kom hem för 30 min sen från en härlig och skön dag ute på sjön med sannas familj. Vi solade, gick på upptäcksfärd, hoppade ifrån klippor, sov lite, käkade en väldigt massa mat och fiskade i slutet. Fick min första fisk också, stolt tjej!
Sen har jag käkat lite från thaimaten som blev över från igår och lite senare kommer sanna hit och sover kvar, underbar dag med den bästa!
Här kommer lite bilder från dagen :)
















Upp tidigt




Hej på er! Dagen har varit väldigt mysig och rolig. Sanna och jag åkte till stan och köpte med oss thaimat som vi sedan åt hemma hos henne. Haha snacka om att killen va skön i restaurangen! Låg i hennes säng och kollade på ensam hemma och sen har vi bara snackat en massa och skrattat något sjukt mycket, underbar tjej måste jag säga!
Imorgon ska jag upp tidigt, sannas familj kommer och hämtar mig vid 10 tiden så hänger jag med dom ut med båten och är borta till sena eftermiddagen. Vi hörs kanske imorgon bitti annars när jag kommer hem. Ha det underbart!

Turkiet - bilder


Här kommer några bilder från turkiet, alla är tagna med systemkameran men redigerade bara 1 av bilderna, orkar inte fixa med det just nu :)






















hemma i kalla sverige!




Hej på er! Kom hem imorse vid 7 tiden, hade rest i 12 timmar så var jävligt trött. Vid 12 tiden ringe jag sanna och drog hit vid ett, sen dess har vi suttit och pratat om KILLAR och handlat lite glass.
Grät hela bussresan hem igår för att jag saknade ludvig så mycket, och ja jag vet att han kommer läsa det här ;)
Nu ska vi ut och gå lite på en promenad, seee yaaaaah!

30 grader ute




Hej igen! Sitter fortfarande ute på balkongen med datan i knät och myser en massa. Skriver lite med sandra på fb annars är det inga roliga människor inne :(
Ska nog inte dra ut nått ikväll, är alldeles för trött. Får se om vi drar till side imorgon eller stannar på hotellet , allt hänger på värmen.
Maten får jag fortfarande för lite av, bara käkat en halv tallrik mat och en massa körsbär så imorgon har jag lovat mig själv att tvinga i mig en massa. 
Ha en riktigt bra kväll! Kram på er!


Svar på kommentarer




Svar: Det kanske inte ser ut som att jag har blivit något brun och det kanske jag inte heller har, men jag tycker själv att jag aldrig varit brunare innan så det beror väl på från vilken sida man ser det från. Och självklart ska jag bättra på brännan har ju en vecka till här nere. Sen har jag börjat flagna en massa på ryggen och på näsan så ska ta det lite försiktigt. :)



Svar: När jag är här så går jag inte riktigt runt med kameran hela tiden, det är alldeles för varmt för att ens orka vara på land och eftersom att vi alltid är i vattnet så har jag nästan inga bilder på dom. Ska försöka ta en massa på dom innan jag åker hem för dom är några riktiga snyggingar :)

mysdag




Tjenare! Vaknade vid 10 imorse, gjorde mig iordning och duschade och drog ner till poolen. Träffade ludvig och gustav så bada en massa med ludvig så vi orkade inte åka till side ;)
Så vi käka lunch med deras familj och sen drog jag och ludvig upp på rummet, drog väl vid 3 tiden skulle jag tro. Sen låg jag och kollade på gossip girl och sen kom gustav och hans mamma och åt med oss medans ludvig var ute med sina kompisar. Dom drog nyss och sen får vi se om jag och ludvig träffas eller om det blir imorgon ist.
Nu käkar jag körsbär och lyssnar på galet bra musik, vi hörs senare!


side




Godmorgon på er! Sitter ute med datorn på balkongen som vanligt eftersom att det är bäst uppkoppling här ute. Det är så sjukt varmt ute så sitter under ett parasoll men dör ändå, längtar lite efter att få frysa ;)
Snart ska vi till side som ligger 30 min från alanya, vi ska gå runt och kolla på alla fina lyxbåtar, bada lite, shoppa om vi hittar nått och bara mysa i deras fina hamnar. Tar med mig kameran så lite blider lär väl komma upp.
Vi hörs när jag kommer hem, puss!

Sitter på ballen och svettas







Hej på er! Sitter på balkongen och lyssnar på min tillfälliga drog som kommer va min turkiet låt som jag hörde första gången här. Jag är såjävla glad av mig, jag vet inte vad som har hänt med mig men jag äter inget men mår bättre än någonsin innan, har ju en anledning men det tänker jag inte ta här på bloggen, bara jossan som vet ;)

Skulle stanna på hotellet idag för att va med ludvig och gustav men dom drog ut med sina kompisar och kommer inte hem förens vid 2 tiden , haha har börjat säga hem för jag känner mig hemma här.

Sa nyss hejdå till emil och ellen som är påväg hem nu, riktigt sorligt men vi ska försöka att ses när vi kommer hem så det blir riktigt bra.

Annars så har jag legat på stranden hela dagen, var på ett ställe och åt som vi var på första dagen där en turk flörtar för fullt, såjävla roliga dom är. Sen på stranden fick jag en liten beundrare som ville ta med mig hem till sin mamma och sen kom han när jag nästan sov och började killa mig under fötterna  ;)
Nu ska jag fortsätta att lyssna på låten och sen ska vi göra lite mat i köket, hare!

Hotellet under kvällstid



En utav byggnaderna till hotellet, riktigt fint på kvällen!

Kom precis hem från stan och är väldigt trött men ikväll blir det nog inget med ludvig. Tror inte jag berättade att igår kväll vid 12 tiden drog vi ut och satte oss på en mur och snackade, hälsade på några turkar och en kackerlacka attackerade oss. Så vi drog till några soffor och låg där och snacka i några timmar. Jag skulle gå och knacka på när jag kom hem men vågar inte gå upp dit ifa dom sover så vi får ta det imorgon ist :)
Ska nog göra tidig kväll och gå och sova faktiskt, så vi hörs imorgon, godnatt!

Väldigt varm dag




Hej på er! Idag vid 10 tiden drog jag ner till poolen och badade med ludvig till halv ett. Sen låg jag och sov och lite sånt tills han kom tillbaka vid 4 tiden. Vi badade ännu mer och drog sen upp på hans rum och spelade lite kort och pratade en massa. Sen fick han för sig att gå på prommenad så jag drog in på rummet och nu har jag gjort mig iordning, vet inte om det var sista gången vi var eftersom att hans kompisar är här i turkiet nu.

Det är nått konstigt med mig nu när jag är utomlands för jag äter verkligen ingenting. mamma fråga nyss vad jag hade ätit idag och kom på att jag bara har ätit en glass!? Jag är inte ett dugg hungrig heller så om inte mina matvanor blir bättre kommer hon skicka hem mig eftersom att jag inte kan äta när det är varmt. Så vi får se om jag blir bättre snart.

Annars så är det grymt varmt här, idag var det 45 grader och strålande sol hela dagen. Nu ska jag ut på ballen och lyssna lite på musik, kram!

ludvig försöker haffa mig...






Hej! Idag har jag haft en soft dag vid stranden och i poolen. Nu sitter jag och försöker haffa ludvig men det verkar vara väldigt svårt FML... skall nog försöka på hans tvilling istället...
Det var inte ludvig som skrev heller...
Nu ska vi kolla film, kram på er!

Hemma från en utekväll




Kom precis hem till rummet och är döö trött! Har kollat i massa "stånd" eller vad man ska säga och försökt att pruta men har haft en dålig dag så har inte lyckats komma till dom priserna jag vill så då har jag skippat det. Köpte en färskpressad apelsinjuice påvägen hem som gav mig lite energi annars värker fötterna och jag är väldigt svettig. Det är runt 35 grader ute och själva "city" ligger 1 km bort så det är rätt mycket att gå varje dag.

Imorgon ska familjen till stranden men ska försöka att ta det lugnt med solen. Vi kanske går dit med ludde och gustav, då lär det bli mycket badande :D
Skriver imorgon för nu ska jag chatta lite, ligger 1 timmme före här i turkiet så ni vet :) kram

lite bilder


Här kommer några bilder från dagarna, har inte kameran med mig alltid så har tagit lite från mobilen.

Stranden första dagen.


Första lägenheten vi bodde i tills vi bytte till en med större balkonger , utsikten därifrån:









Sen bytte vi till en annan, vår ena balkong, den andra är ungefär lika stor :O





Det får räcka så länge, vi hörs sen!

Flörtande turkarna






Det blir att bara stanna på hotellet ikväll och spela spel och äta lite mat. Igår kväll var vi på vår favvo restaurang med de snygga killarna. Fick också en ros av en utav turkarna, det är nog det roligaste med killarna här, de flörtar med mig precis vart jag än går. En servitör här på hotellet brukar alltid hålla på och pilla på mig och busa.

Jag använder inge smink här så det känns så annorlunda att se sig sminkad, har bara mascara och ögonbryns penna numera, Riktigt skönt!

brännmärken på rumpan

Går inte att ladda upp nån bild? :(

Hejsan! Har haft en grym dag som började med att jag var trött och grinig men gick ut och la mig på en solstol vid poolen med mamma och pappa. Där låg 2 killar den ena såg verkligen ut som min kompis Ludwig som jag bara har sätt i webben så jag trodde först att det var han. Sen när jag hörde att han hette samma namn jag bah wtf!? men det visade sig att de kom från göteborg. Så vi började prata med dom och vi spelade lite kort och sen har vi haft det riktigt roligt i poolen tills nyss, så vi har väl vart sen klockan 10 i morse. i slutet var det bara jag och ludvig/ludwig som badade i poolen och busade med varan, han har dränkt mig jag vet inte hur många gånger ;)
Men sen på dagen gick vi till rutchkanan och när jag åkte såg jag inte att det inte fanns nått vatten därpå för det syns normalt inte heller, så jag satte mig och åkte och brände hela rumpan! Jag har såjävla ont att jag knappt kan sitta, vid lunchen var jag nära på att börja grina för att det brände över hela röven.
Har nyss duschat och sen vet jag inte om vi ska ut och äta, kanske träffar killarna senare, det roliga är att båda är 94 så vi är lika gamla.
Haha lite konstigt inlägg men sånt fåre bli ibland.

I turkiet





Nyduschad och brun tjej! :D

Hej på er! Mamma fixade internet i en vecka nu så kommer att kunna blogga när jag har tid.
I måndags kom vi till hotellet vid 3 på natten, somnade vid 4 och vid halv 5 började högtalarna dra igång nån jävla mohammed grej som skriker över hela turkiet, blev jätte rädd och trodde att det var krig :O Nu har jag vant mig och dom skriker ut det 5 ggr per dag.
I tisdags låg vi på stranden hela dagen och sen gick vi ut och åt på världens mysigaste restaurang men skiiit snygga killar! Vissa turkar är ju bara för snygga.

Igår lärde jag känna två svenskar som heter emil och ellen, så vi låg och badade i poolen i 5 timmar om inte mera och åkte vatten rutchbanor med våra madrasser, sen gick vi ut på en bar tydligen turkiets bästa nattklubb, drack lite drinkar och sånt och bara hade det mys.

Idag har vi legat på stranden i 2 timmar sen vid ett blev det för varmt så vi orkade inte vara kvar, det var 38 grader i skuggan :O
Så vi gick till hotellet och har bara legat i poolen i 4 timmar med emil och ellen och haft det riktigt roligt. Var nyss och duschade och snart ska vi ut och lyssna på live uppträdanden på hotellet, ska tydligen komma massa ormar! Just nu är det 32 grader och det är så sjukt varmt så det går inte att förklara.
Vi hörs mer senare, kram på er!

Turkiet idag!!!






Godmorgon! Är pigg och glad idag, har inte fått mycket sömn inatt men jag klarar mig. Om ca 2 timmar drar vi sen blir det 2 timmars bilfärd till arlanda. Jag tror att jag har packat klart allting, bara tandborsten och hårborsten kvar annars känns det som att jag har fått med mig allting. Datan hänger med så om jag hittar internet någonstans så lovar jag att blogga och lägga upp bilder. Jag vettefan vad jag ska göra i två timmar tills vi ska åka, ska äta sen är jag helt klar! Slänger nog upp ett inlägg innan vi åker, om inte så kommer det när jag är på arlanda, kram!

nervös




Jag är riktigt jävla nervös just nu, och det hjälper inte att ludwig skriver att han trodde att planet ströta en gång... Smart kille det dära ;)
Har packat klart allt och gjort iordning rummet lite eftersom att vi ska ha folk som bor i huset medans vi är borta.
Ska va inne ett tag till på datan sen ska jag sova tidigt och gå upp runt 9 eller 10. Åhhhh vad jag är taggad, fan!


bilder från igår






























Tack så jätte mycket hanna för bilderna, du är guldvärd! <3

Packning






Packning är i fullfart hemma hos oss just nu, har hitills inte packat så mycket men känner att jag inte behöver ha så mycket saker med mig. Vi ska shoppa riktigt mycket så behöver bara några outifs med mig. Fick också mensjäveln idag LYCKAT men får väl göra det bästa av resan ialla fall. Senare kommer mats och hämtar gullungen min (hunden), har lekt med henne hela morgonen, kommer sakna henne något otroligt mycket. Sen ikväll ska jag åka förbi både sanna och adam och säga hejdå, ska också gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll så morgondagen kommer fortare.
Vi åker till arlanda imorgon halv 2 härifrån på dagen, sen ska vi käka, kolla i tax freen lite och planet går halv 7. Vi kommer till turkiet runt halv 11 på kvällen och sen är det 2 timmars bussresa framför oss till alanya. Har både åksjuketuggummin och armband som ska hjälpa, sist jag skulle åka till skavsta kom jag inte ens fram till statoil innan jag höll på att spy, haha typ 1000 m från vårt hus lixom, jag är såjävla flygrädd så brukar vara nervös 1 vecka innan jag ska åka.
Nu ska jag fortsätta att packa och sen blir det maaaat!

Rhodos & badat med underbara vänner




Hej alla underbara! Har inte mått så här bra på riktigt jävla länge, är såjävla glad så jag skulle kunna gå ut och springa några kilometer ;)
Drog till rhodos, träffade sanna och hanna vid bion sen satt vi och väntade på kajsa och frida i 40 min innan dom kom, då beställde vi mat, hade det riktigt trevligt och mysigt. Vid 9 tiden drog vi tjejer till piren och träffade matte,viktor,danne,malin, rasmus och hanna, sen kom adam, hugo och vilgot också. De flesta badade, jag har nog aldrig legat i så länge i nyköping förut, såjävla varmt! Hanna tog en massa fina bilder men som jag inte har fått en som kommer upp senare kan jag lova er!
Kom hem vid 12 tiden och nu sitter jag här, pratade och webbade förut en massa med julia, saknar henne något enormt! men det var lite kul att en spanior i bakgrunden kollade på oss när vi webbade ;)
Nu ska jag skriva klart med adam sen gå och lägga mig. Puss på er

Drar ut




Nu drar jag ut till moppen, vi hörs när jag kommer hem så får vi se om det kommer några bilder , isf dålig kvalité för har mobil kameran. Ha en super bra lördag!

Middag på Rhodos




Nu är jag fixad ska bara göra någonting åt håret sen vid kvart över 6 drar jag och träffar tjejerna på rhodos för att fira hanna. Tog en lätt bild nyss för att visa på ett ungefär hur jag ska se ut idag. Det är så sjukt varmt idag, det låg runt 29 grader i skuggan förut, helt sjukt :O
Men iaf, efter middagen ska vi hem till hanna för lite tjejmys och sen runt kvällskvisten drar vi kanske och kvällsbadar. Så hör av er om ni vill hänga på. Ha det bra!

dör av värmeslag!



Gammal bild ;)

Det är så varmt i rummet att jag sitter och svettas och ändå är hela fönstret öppet, jag kommer seriöst dö av värmeslag inatt!
Ska gå och ta ett glas vatten och sen krypa ner i sängen, måste försöka sova lite ialla fall.
Imorgon har jag ingenting planerat på dagen så om det är fint väder blir det att jobba på brännan, på kvällen ska jag och tjejerna till rhodos för att käka middag och fira hanna, sen hem till hanna för lite filmtittande och sen får vi se om det blir att kvällsbada kanske?
Godnatt på er så ses vi imorgon!

pool, glass, minigolf




Åkte till sanna vid halv 3 tiden, satte oss i poolen i 1 timme sen blev vi så varma så vi drog till hamnen och käkade glass. där var det ännu varmare så vi gick till en lekpark, åkte upp och ner på en sak så har ont i fram stjärten ;) sen fick vi för oss att spela minigolf så vi hämtade pengar hos pappa och sen körde vi en runda. fyfan vad jag sög, på bana 6 sköt jag ut bollen på gräset minst 8 gånger och missa den några hundra... Men iaf, sanna vann stort men det gör inte mig till en dålig förlorare. så vi sjöng, skrek och skratta en massa när vi åkte hem.
Har precis duschat för jag trodde jag skulle träffa adam men vi skippade det för vi skulle bara kunna ses i 2 timmar :( Så jag ska faktiskt börja packa lite idag! Lyssnar på min favvo låt och är allmänt glad, skrattar och skojar en massa med pappa :D
Nä men vi hörs sen, kramis!

3 timmars städning




Tjena Tjena! Har städat hela huset hela morgonen och är riktigt slut i armarna just nu. Väntar på att sanna ska dra till stan med sin mamma men det kommer ta hela dan så funderar på att käka lite lunch. Till kvällen får vi se vad som händer, har pratat lite med adam om att kanske träffas men han hör aldrig av sig så orkar inte vänta heller, måste börja packa lite idag också åker ju om 3 dagar! :D
Hejsvejs!

RSS 2.0