Mitt första MVG!




Hej fina läsare! Dagen har varit riktigt bra. Den började med att jag fick veta att jag behåller mitt Vg i biologi, blev godkänd i matten och sen fick jag MVG i bild. vet inte om jag har höjt mig i slöjd och musik men i hk har jag också fått vg. Så jag messa mamma och då sa hon att för varje vg jag har så får jag 100 kr och varje mvg så får jag 200 kr. Så det blir över 1000 kr iaf, glaaaad! :D
Sen hade vi fika på son och kollade på massa youtube klipp, fikade på spanskan, behövde inte gå på slöjden så slutade halv tre. Då drog jag och mamma hem till elin L som klassen ska till imorgon och sova över men lite smått och gott. Vi bidrog med lite godis och porslin, sen får alla köpa sitt egna ;)
Sen drog jag till lisa och hämta min laddare, drog hem och sola på vårt nya gräs med mamma, drog ut med chanti och sen när vi kom till ica så var det värsta olyckan som hade inträffat. Så vi stod och kolla lite, det var tydligen en bil som krockade med en motorcyckel.
Köpte den nya solo tidningen så jag fick med en svart bikini som sitter riktigt snyggt faktiskt, helt perfekt till sommaren. Nu ska jag skriva lite med adam, packa väskan och sova tidigt. Är dööö trött och ska hämta emma imorgon bitti vid typ 10 sen gör vi lite frulle och sen kommer mickis och hämtar oss vid 12.
Vi ska va hos elin vid 1 och sen sover hela söta klassen kvar där.
Kommer nog inte orka blogga nått mer idag så vi hörs på onsdag när jag har kommit hem. Kameran följer med så det kommer nog upp bilder, puss på er!

1000 inlägg




Det här är mitt 1000de inlägg och det känns väl bra ;)
Kom precis hem från att ha ätit på tres tapas tror jag det hette, en jätte mysig restaurang med lite smått och gott. Nu ska jag sätta mig i tvrummet där nere i min onepiece och kolla på irene huss, tyckte förra delen sög men har inget annat att kolla på. Beck och wallander är såjävla mycket bättre och de spelar så dåligt i irene huss, men det funkar väl...
Skriver imorgon när jag kommer hem från sista riktiga skoldagen som förmodligen kommer till största delen bestå av fika, små filmer och lekar. Lite sorligt att gå ut 9an kommer sakna vissa lärare mer än klassen vilket inte är så bra, vi har ingen riktig sammanhållning i klassen och jag tror att jag kommer tappa kontakten med många av dem. Vi får se hur det blir när vi ska till elin och sova kvar där, vi kanske trivs mycket bättre med varandra då.
Nehepp , nu ska jag gå ner och sätta mig framför tvn och vänta på att filmen ska börja, Ha en toppen söndag! Puss och kram

kvällens outfit




Nu ska jag bara fixa håret lite, sätta på smycken, högklackat och en jeansjacka sen drar vi och käkar middag på restaurang. Vi hörs när jag kommer hem, puss!

Sminkad och klar






Nu har jag fixat mig klart, det känns jätte konstigt att se sig själv i spegeln med lockigt hår, det gör direkt att man känner sig mycket finare än vanligt.
Måste spraya lite i det annars kommer det aldrig hålla så tunt som jag har. Nu blire att måla fint på naglarna och sen hitta nått att ha på sig till ikväll. puss

Locka håret




Nu blire sminkning och sen fixa håret lite, har inte lockat mitt hår sen jag klippte av det långa vilket var i 8an så det är på tiden att kolla hur det skulle se ut. Visar sen när jag är klar.
Bara jag som har märkt att brösten blir större när man ska få mens? Det gör att min mensvecka inte är så farlig iaf, synd att dom inte kunde hålla sig under resten utav tiden också ;)

Morsdag






Idag är det morsdag och det betyder ju att alla mammor får bestämma hela dagen, eller iaf hemma hos oss. Så min morgon började med att klockan ringde vid halv 9 sen satt jag och sov vid matbordet med en pigg mamma bredvid mig som envisades om att vara vaken. Så jag började med att baka scones klockan 9 som sedan var klara vid 10 tiden. Riktigt gott blev det och mamma blev super glad över sina blommor och ett armband som jag hade köpt till henne :)
Jag har precis duschat och ligger i min säng och bara myser, det är alltid så himla skönt att krypa ner under täcket efter en varm dusch.
Senare blir det att gå på restaurang och sen har jag ingenting planerat. Det är ganska dåligt väder så det blir väl mycket bloggande antar jag. 

Kockarna






Eller inte! Lisa går på restaurang skolan och jag ska börja där nästa termin och ärligt talat, vi ska inte va i köket tsm. Vi bränner saker och vi glömmer saker i ugnen. Haha igår skulle vi värma våra bröd lite och så glömde vi dom inne i ca 20 min, väldigt lyckat så det blev att stå och hoppa framför brandvarnan och skrika att vi skulle slänga ut bullarna på gården. Haha mycket skratt iaf, men vi brode nog inte gå restauranglinjen ;)

Filmtime




Min säng är nybäddad, rummet städat, garderoben rensad, facbook kollad och inga roliga människor inne på msn. Så just nu har jag verkligen ingenting att göra. Funderar på att sätta på en film och bara krypa ner i min nybäddade säng. Tror att jag ska sätta på into the blue eller never back down, mina favoritfilmer just nu som har blivit min drog, och sedan måla fint på naglarna. Vi hörs senare eller imorgon, puss på er!

LördagsMys




Sitter här i min fotölj med datan i knät och har dunkande musik i högtalarna. Godiset ligger bredvid mig och allt känns bara skit mysigt just nu. Så himla skönt att komma hem till ett städat rum, är såjävla glad att jag slet med att städa hela huset igår innan jag drog till lisa, 800 kr extra i månaden om jag städar huset 1 gång i veckan är ju rätt så nice! Köpte morsdag present igår så nu har vi det avklarat och sen blir det att göra en massa frukost med ägg, bacon, scones och mycket mer. Till 6 tiden drar vi på restaurang och bara käkar en massa gott. Ikväll så får vi se om adam tittar förbi annars så ska jag slappa framför datan och en massa filmtittande.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ut med hunden. Puss <3

sovdags




Nu är lisa så trött så hon somnar såfort hon lägger huvudet på någonting. Nyss så somnade hon i en kastrull ;)
Jag sitter här och är skit förkyld eller nått, vettefan, nått som kommer och går på nån timme ;)
Imorgon får vi se vad som händer, vi hörs då. Puss

photos med lisa! :D






Idag kom jag till lisa vid 4 tiden, så vi bestämde oss för att åka till stan och sen åka till ica men oturen fick vi med oss och vi hann åka 50 meter innan regnet började hagla ;) Det gjorde skit ont så vi åkte runt och skrek ;)

Sen handlade vi lite mat, åkte hem till lisa och gjorde henne iordning och sen gick jag ut och fotade henne. Hon tog några bilder på mig också i min onepiece som blev klar idag från syslöjden :D

nu ska vi göra mat och sen kolla på film, ha en mysig fredag alla fina! Puss


Spillde vatten över datan



Bjussar på en gammal bild

hahaha, seriöst , enda sen jag fick mitt halsband har jag haft otur precis hela tiden! Nyss när jag skulle lägga ner locket och lägga datan på ett bord så trilla ett stort glas vatten över hela datan, men som tur var kom det inte så mycket in och den klara sig. Det var bara på utsidan som den blev lite blöt. Snälla kan inte något bra hända snart? Allt går verkligen bara dåligt just nu! Menmen, snart är det väl min tur att få lite tur, det tycker jag iaf.

fml!



Bara för att jag gillar att visa BHn ;)

Hade mattenationella muntliga idag, gjorde bort mig som fan och kom på sen efteråt hur dum jag verkligen va :O
Asså seriöst, tror inte ens att jag får G på de här proven, och får jag IG får jag gå på sommarskola, fml säger jag bara!
Nu blire mat som tröst!

Feber?




Hej! Kom hem för ett tag sen, stannade kvar i skolan för att jag skulle ha syslöjd men sen blev det ändå inget, verban sa att jag hade feber och sånt men nu mår jag faktiskt mycket bättre. Kom på att jag glömde en sak i skolan som jag har redovisning om imorgon, upps.... Så vi får väl se hur det blir med den saken.
Nu blir det glee!

Allt rasar samman




hej! Dåligt bloggande för att jag mår såjävla pissigt just nu. Mitt liv förändras verkligen just nu och det är inte till en fördel. Sen har jag faktiskt gått och blivit olyckligt kär, kan ni tänka er? Bara att killen är såjävla dum mot mig så vet inte vad jag ska göra längre :O

Men iaf, i söndags så var vi iväg och skjöt med gevär, skit kul bara att jag skjöt så mycket så jag fick ett stort blåmärke vid armen ;)
Sen igår pluggade jag lite sen va jag på stan med mamma, fick en byxdress och ett jätte fint halsband, lägger upp bilder när jag har fått mina batterier tbx som är hos johanna ;)
Nu ska jag försöka lösa mina problem och fixa allt som är jobbigt. Puss

hungrig




Har väntat på pappa i över 1h för att få käka lite mat men han kommer ju aldrig så nu drar jag till köket och kokar lite nudlar och blandar ihop det med min thai soppa som passar såjävla bra till pasta.
senare blire att prata med vänner på msn och sen blire glee eller nån film. Måste sova tidigt idag för imorgon vid 10 ska vi träffa hela släkten för lite aktiviteter. Så inget pluggande blev det idag heller, NICE :D

GRATTIS JULIA!




Idag fyller lilla julia år, hon växer verkligen fort nu för tiden :O
Hela 16 år blir hon idag och hon kan inte fira den på ett bättre ställe än England. När hon kommer hem har jag en liten överraskning som jag berättar om efteråt eftersom hon läser min blogg ;)
Ha en TOPPEN dag älskling och jag hoppas verkligen att du är nöjd med din födelsedag. Faktiskt första gången vi inte träffas när hon fyller på väldigt många år.
Bilderna är bara NÅGRA av våra minnen tillsammans, mina gamla och julias gamla bilder har försvunnit från våra datorer så det här är bara några bilder ungefär 1-2 år tillbaka.
Jag vet att jag kanske inte är din bästa vän men du är verkligen min och jag älskar dig över hela mitt hjärta vännen! Ha en riktigt bra dag, puss !

jordens undergång?




Hmm... Bara jag som har fått höra att jorden ska gå under ikväll? Själv tror jag inte ett dugg på det men känner ändå lite oro i kroppen. Några säger att den ska gå under idag och några 2012, det är bara att vänta och se, vi lär ju märka om det händer ;)

Kom hem från johanna för inte så länge sen, vi vaknade klockan 9, drog till stan vid 10 och kolla runt lite, sen fick jag låna en avslutningsklänning av henne och vi har bara slappat :)
Ikväll blire lite plugg och ännumera slappande, blir väl lite bloggande hit och dit. vi hörs, puss!

photos outside






Hej bloggen! sitter hemma hos johanna med en skål popcorn, naturgodis och en skräckis på tvn. förut var vi ute och fotade as snygga bilder, de kommer upp lite då och då :)
Imorgon om det är fint väder så ska vi fortsätta att fota, så vi hörs imorgon. Puss

Pirates of the caribbean 4




Nu drar jag och lisa och kollar på pirates of the caribbean 4, vi skulle egentligen gått på premiären men hon kunde inte eftersom att hon skulle jobba kväll. Kommer hem vid typ kvart i 12 så vi hörs imorgon! Puss <3

håltimme




Tjenare! Ligger här i min säng och bara myser. Mamma har mublerat om i mitt rum , riktigt bra blev det :D
Åkte till skolan, mina kompisar skrev prov så jag satt och prata lite med taki och fälting som gjorde nån inspelning på datan ;)
Sen fick jag veta att jag hade hål till kvart över 11 och sen teater, sen slutar vi. Härlig dag säger jag bara!

Efter skolan drar jag hem och går ut med chanti, sen drar jag till lisa och senare ska vi käka ute och gå på bio! Sen sover hon kvar efteråt :D
Toppen dag säger jag bara, nu ska jag kolla på glee, puss!

Pictures











Tjenare! Slaggar hos sanna inatt!
Vi har tagit grymma bilder som kommer upp lite då och då, så det är bara att kika in. Imorgon ska jag till skolan för första gången på en vecka, hoppas på att det blir roligt :)
Sen drar jag och lisa på bio vid 21 tiden för att kolla på pirates of the .... 4. Sen får vi se om hon sover över tills på fredag och sen på fredag ska jag träffa johanna som jag inte träffat på skit länge. Ska ut och fota henne då, ska bli skit nice. Nu ska jag och sanna göra oss iordning och sen ligga och prata en massa skit. Ha det bra! <3


Stan med sanna!




Har shoppat lite och bara haft det allmänt trevligt! hittat avslutningsklänning men vet inte om jag ska ha shorts över eller inte ;)
Nu blire bakning, puss <3

Stan nästa!






Nu har jag fixat mig klart så sitter och kollar på tv för att fördriva tiden. Ska dra till sanna vid 12 ist sen bär det av mot stan. Pengarna är laddade och det kryper i fingrarna att få använda dom. Jag kör på shorts och tunna strumpbyxor idag, bara att hoppas att vädret håller sig på topp. Vi hörs när jag kommer hem och håll tummarna nu att jag hittar en fin avslutningsklänning! Ha en bra onsdag, kramis!

Desperate Housewives




Hej! Har precis kollat på två avsnitt som kommer nästa och nästnästa vecka av desperate housewives. Såjävla bra avsnitt, kunde inte vänta så var bara tvungen att se dom ;)
Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen går och lägga mig. Imorgon vid halv 12 tiden drar jag till sanna och sen blir det en tjejdag på stan :D
Vi hörs imorgon innan jag åker, ha det bra!

Städning pågår



Bild från i lördags

Godmorgon! Just nu har jag städat hela huset, dammsugit och torkat golven. Nu luktar det super gott och det känns jätte fint. Nu ska jag bara städa i köket, badrummet och sen är allt klart!
Det har tagit mit ca 1h och 30 min så jag är helt slut i kroppen. Efter städandet ska jag gå ut med chanti och sen bara slappa, riktigt sköööönt!
Vi hörs när jag är klar, kram!

Foto




Om det är fint väder imorgon hade jag tänkt att gå ut och fota några jätte fina blommor jag hittade när jag va ute med chanti igår. Har lärt mig att ställa in massa olika inställningar i kameran nu och förhoppningsvis så blir det bra imorgon.
Nu ska jag göra mig iordning och sen sova i min underbart sköna säng. Pratade med sanna på msn förut och en fotoshoot är planerad. Det kommer bli grymt, hon fotar så otroligt fina bilder så det kommer bli riktigt kul. Nu äre bara vädret som allt hänger på.
Men vi hörs imorgon bitti eftersom att jag ska vara hemma imorgon också, puss!

Nu blire glee!




Nu ska jag lägga mig och kolla lite på glee, måste komma ifatt det som går på tvn så jag kan börja kolla där sen ist. Vi hörs senare, puss och kram!

Redigerad


Före:



Efter:



Fick en kommentar förut om inte jag kunde visa hur jag redigerar en bild :)
Nu redigerade jag väldigt mycket, fixade bakgrunden suddig, stärkte upp färgerna och allt såntdära.


knäckflarn






Nu var dom klara och de är något av det godaste jag har ätit :O
Verkligen ett tips om man vill baka någonting lätt men gott!
Det stod i receptet att det skulle bli ca 50 st, det blev 37 st eftersom att jag gjorde dom extra stora :D

Bakdags!



Bara för att jag gillar gamla bilder

Tja! Har varit ute med chanti 2 ggr, myst vid datan och en kopp te, hämtat pluggsakerna, pluggat lite, fixat fint i köket och snart är det dags att baka!
Hade tänkt att baka knäckflarn, det låter så himla gott så måste bara prova det.
Så när mamma kommer hem ska jag börja, för tydligen så hade vårat havregryn gått ut för två år sen ;)
Nu lyssnar jag på musik och bara njuter av att sitta inne medans det spöregnar utanför.
Vi hörs!

Avslutningsklänning




Hej!
Sitter här i mitt kök, ser regnet falla ner och dricker en varm och stor kopp te.
Har det riktigt mysigt här hemma. Sitter också och kollar på avslutnings klänningar, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha för någon. Seriöst, hittar jag ingen snart så kommer inte jag att komma den dagen!
Har några fina just nu som jag har hittat på h&m men problemet är väl att alla kommer gå runt i dom. Bor man i en liten stad så har nätan alla likadana kläder på sig, riktigt tråkigt faktiskt.
Var ju somsagt i stockholm och letade lite för några veckor sen, men då var jag för tidig och hittade inget och nu börjar jag bli lite för sen ;)
men iaf, på onsdag så ska jag och sanna ha en tjejdag på stan för att gå runt och kolla på lite kläder!

Är hemma idag för att jag måste vila upp mig och har riktigt ont i halsen. Just nu tappar jag allt mitt hår igen så får verkligen inte stressa, därför är det riktigt skönt att va hemma och ta det lugnt :)
Ska senare åka till skolan och hämta lite saker som jag ska plugga lite på, sen ska jag städa hela huset, då menar jag verkligen HELA. Kommer få lite pengar då som går till dagsverket som vi ska ha på onsdag. men ska va hemma imorgon också så har gott om tid och så får man ju ledigt på onsdag ist ;)

Ni fick en ful bild från idrotten för några veckor sen, vill inte ta några nya bilder på migsjälv nu när jag mår dåligt ;)


namnsdag




Hej! Nu mår jag faktiskt mycket bättre. Förut idag ringde mamma och gratta mig på namnsdagen , visste inte ens att jag hade det idag. Så hon gav mig två biobiljetter till premiären av pirates of the caribbean 4. Så jag frågade min älskade kompis lisa om hon ville hänga med och självklart så ville hon det ;)
Sen valde jag att vi skulle äta thaimat , sen fick jag en bakbok av farmor och farfar och en tidning av mamma.
Riktigt bra namnsdag förutom det dära med magsjukan.

Imorgon har jag inget planerat, vi får helt enkelt se hur jag mår, men har ingen lust att va hemma mera så det blir nog att träffa nån kompis :)
Nu blire glee och sen efterrätt , kramis

magsjuk på fredagen den 13e!


Jag visste att någonting dåligt skulle hända idag!
Allt började som en vanlig skoldag, gick upp, fixade mig, drack te med mamma (som tur var så åt jag inget), fixade rummet och allt såndära. Sen när jag bäddade sängen så kände jag hur allt började snurra och jag la mig i sängen ett tag. Mådde skit illa och allt blev bara svart, sen spydde jag över hela sängen , lyckat!

13 är verkligen ett otursnummer, jag som hade lust att ha syslöjd i skolan idag :(
Som tur är har jag inget planderat under helgen så det blir väl bara att ta det lugnt, mår faktiskt mycket bättre nu efteråt menmen vi får se hur det blir under dagen :)

Vunnit en 3 rätters middag!




Yes, ni läste rätt!
Julia ska laga tre rätter till mig någon dag, riktigt nice!
Vann på biljard 2 gånger så nu håller vi tummarna att maten blir riktigt lyckad.

nu ska jag koka en stor kopp te och sätta mig och prata lite med mamma, ha det bra så hörs vi imorgon! Puss

Soft dag




Tjenare! dagen har varit soft, hade philip på idrotten, såååå jävla snygg.
Sen slutade vi halv ett ist för halv 3, soft det med.
Nu har jag tagit lite muppiga bilder och ska senare ut med hunden och sen drar jag och tränar med viktor.
Efter det drar jag hem och duschar, sen drar jag till frasse. Ikväll ska vi beställa pizza och bara ha det mysigt tror jag ;)

tjuvholmsberget - bilder
















Japp, så har min underbara dag sätt ut.
Solat och haft det trevligt på tjuvholmsnerget med vänner, mycket snack och musik.
Kom hem för 30 min sen och nu kollar jag på tv, vi hörs !

Godnatt




Fick jätte vackra blommor av mamma och pappa när jag hade uppvisningen, här är en utav de fina i buketten :)
Nu blire att koka lite te och sedan krypa ner i sängen med min twilight bok, läser serien på engelska, riktigt bra träning faktiskt. Tar med kameran till sanna imorgon så det kommer nog upp lite bilder när jag kommer hem.
Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, pussss

Har inte mått så bra den sista tiden


Har inte uppdaterat för jag har inte mått så bra den senaste tiden, har såjävla ont i magen hela tiden, sover på dagarna, pluggar på kvällarna. Sen är det massa andra privata saker som jag inte vill ta upp här, men jag uppdaterar när jag orkar :)

Imorgon ska jag träffa sanna, vi ska jobba på våran bränna och bara prata en massa skit.
Nu ska jag kolla på desperate housewives, pusspuss :D


magsjuk?




Japp tror att jag är magsjuk, eller har typ varit det hela veckan??
Har inte spytt men har bara jätte ont i magen, och nej det är inte mens.
Så vi får väl se hur det blir under veckan, nu ska jag kolla på glee och sen blire att slappa.
Har också gjort min hemkunskaps högrebetyg grej idag, känns riktigt skönt, men vi ses, kram!

Sängen




Nu lägger jag mig i sängen och lyssnar på musik och smsar, imorgon har jag inget planerat ska nog iaf göra HKn. Sen på söndag så ska jag träffa Greger (sanna) och fota utomhus lite. Så det blir en toppen helg, pusspuss!

dansuppvisning






Åh jag är så deppig just nu. Dansuppvisningen gick väl bra och det var super kul men nu måste man ju vänta i ett halvår innan den börjar igen! :'(
Under sommaren hoppas jag på ett dansläger, vill bli så bra som jag bara kan.
Min kamera dog tydligen så mamma fick nästan inga bilder bara massa videosar från hennes mobil men orkar nog inte lägga upp dom ;)

Dansuppvisning imorgon!



En liten bild från när jag va med sannisen! :D

Är verkligen skit nervös kommer nog inte få mycket sömn inatt :(
Imorn slutar jag ett sen drar jag hem, packar väskan och drar till julia vid 2. Sen käkar vi, gör oss iordning och vid 4 ska vi va på culturum och repa och 7 är föreställningen.
Så ni som vill komma så kostar det 30 kr :)

det är sjukt bra dansare så det kommer bli grymt att se de andra gruppernas olika koreografier :D

Nu blire sängen, skriver imorgon när jag kommer hem! Hare bra, puss! <3

vårblomma




Har fått bilderna nu från sanna så dom ploppar upp lite hit och dit när jag inte har några andra bilder ;)
Nu ska jag klä på mig och sätta upp mitt äckliga hår, hatar moppehjälmen, man får sånt jävla fettigt hår utav den :O
Men så vi hörs nog imorgon eller när jag är hemma, vi får se om jag orkar, see yaa! Puss

Internet tillbaka!




Hejsan!
Nu har jag äntligen fått tbx internet, det har inte hänt nått speciellt medans den var borta så ni har inte missat nått ;)

Har precis badat lilla chanti och nu luktar hon jätte gott ;)
om en timme drar jag till julia och sen drar vi till frasse för lite roligheter, vet inte riktigt vad vi skulle göra idag.
Så vi hörs, kramis!

Inte betalat räkningen

Anledningen till att jag inte har nått internet på datorn Är att mamma glömt betala räkningen , så vårt internet borde komma tbx imorgon så då blire bloggning som den brukar vara. Har varit hemma från skolan idag för mådde inte helt hundra, så vi får se om jag kommer till skolan imorgon :) Nu blire film , kram!

Vallarna med Karin och Erik

Hej! Har precis kommit hem! Skulle egentligen ha träffat massa folk hos matte men mådde Inge bra så bestämde mig för att stanna hemma, sen ringer mamma mig och säger att Karin och Erik inte har nått att göra så då drog jag dit och sen drog vi till vallarna och träffade på en massa folk! Pratade med folk jag aldrig pratat med förut och en kille bah slängde upp mig på hans axlar helt random :P Berättar mer imorgon , nu ska jag fortsätta att lyssna på Musik och lida av mitt äckligt rökiga hår ;) Puss

RSS 2.0