Rom nästa! :D

Japp imorron bitti bär vi av mot rom! Jag är riktigt taggad och har nästan packat klart nu. Har även städat rummet så det är fint när jag kommer hem och gosat extra mkt med med min hund. Nu är det bara packning, äta, film och sova kvar sen drar jag! Faaaan vad kul det ska bli, när jag tänker på det får jag värsta energin och bara står och hoppar och viftar med armarna :P
Hade min första körlektion idag, han tyckte att jag va en naturbegåvning så vi va bara en liten stund på manöverbanan , jag klarade plankan på första gången och gjorde åttor i krypfart och alla möjliga saker, sen åkte vi lite på landsväg och mycket i trafiken. Haha just nu är livet på topp och allt känns så himla bra!!!
Sen va det fotto i kyrkan idag, eller i kyrkogården fick vi va, så håll utkik i tidningen efter oss, vi kommer väl hamna där någon dag nu när jag är i rom.
Orkar inte lägga in nya bilder som jag tog idag så den bästa av de alla som jag och julia tog lägger jag in istället. För er som inte ser så är det mina solbrillor som flyger från tröjan ner i vattnet, men fångade upp dom så dom klara sig :D
Ignorera min min bara ;)


Håller på att lyssna sönder just nu!

/Linnéa Andersson <3

Solig sommardag

Idag har det verkligen varit en härlig dag. Dom säger att det ska bli lika varmt imorron också, så det är bara att hålla tummarna! :)
Jag har inte gjort så mkt annat än att legat i solen med hög volym i högtalarna och har börjat packa lite smått tills på onsdag. Allt måste vara packat imorron kväll för på onsdag vid typ kvar över 5 på morgonen ska vi va på skavsta :D
Guuuu så jag längtar, det ska bli så sjukt kul att åka till rom, speciellt nu när det är roliga människor vi åker med!
Men först imorron vid 10 tiden har jag 3 st körlektioner, sen vid 3 ska vi va i kyrkan och ta fotto och sen efter blir det hem , packa och sova tidigt!!
Hinner kanske med något inlägg imorron , kommer ju inte kunna blogga på 1 vecka men nästa onsdag är jag i farten igen med mycket bilder :)
Bilderna togs i lördags :)
/Linnéa Andersson

på uttis med bästis <3

Hej alla fina blogg läsare! Jag har inte hunnit lägga in några inlägg idag för har varit ute på sjön hela dagen. Vid 12 tiden hämtade vi upp julia, sen åkte vi ut till utterholmen och badade, tog bilder och mycket skratt blev det. Vi låg nog i vattnet i 15 min och hela tiden skrattade vi :P  Asså tänk mig och julia 1 vecka i rom, stackars er andra säger jag bara :)
Här är några bilder från den härliga dagen! :)
haha när jag skulle bada måste jag ju tejpa hela magen x) det höll ändå inte så jag bada utan, och jag skiter i om det är farligt. :D
/Linnéa Andersson <3

Ska sova snart

Snart blir det sängen för min del. Ska upp vid halv 10 imorron, drar ut med båten vid 12 tiden och julia kanske ska hänga med så mkt måste göras innan vi drar ut :D Imorron ska det också bli sjukt varmt så en riktigt härlig dag att sola ute på en ö och kunna bada i havet när man känner för det.
Vet inte om vi ska åka till vår ö vi får se :D men nu ska jag sova, mer om det imorron . Puss och kram /Linnéa

Kommentar:

Svar: Hej "Anonym"! Vad glad jag blir att du gillar min blogg. Det är bara synd att jag inte vet vem du är. Hatar verkligen Anonyma kommentarer. Menmne... Jag tog hålet på nagelbaren som ligger här i Nyköping. Jag tycker verkligen att du ska göra det och ett tips, ha emla salva innan om du är rädd för att det ska göra ont, och jag lovar dig att det inte känns någonting när man har det på. :)

Naveln

Före:


Med salva :



Efter! :



Det ser ut som att den hamna väldigt långt upp men bilden är tagen nära ;)

Gårdagen - Midsommar

Tjenare, jag han aldrig blogga igår för jag hade fullt upp. Vid halv 12 hämtade vi familjen granqvist i brandholmen , sen åkte vi ut till tunaberg och fikade och åt mat. Sen köpte vi massa lotter och sånt, jag vann en sockerkaka som man kan göra själv :D
Träffade även Elin L , Emma Ö och Lydia där från min klass, det känns som det var år sen vi sågs senast.
Sen vid halv 4 drog vi hem igen, jag och lisa gjorde massa saker. Spela kubb , studsmattan, singstar , dansmatta , kolla på film och datan. Kvällen va super rolig med mycket skratt!
Mitt i natten ringde mamma mig och bah : kom vi ska dansa. Så vi gick ner och dansa dansmatta hela familjerna, fyyfan vad kul det va att se pappa dansa asså :O Och mamma, vad tondöv hon var på att sjunga ;) hahaha men jag älskar er ändå.
Tog inga bilder förutom på blommer x)

Jag har en piercing i naveln!

Allt gick super duper bra! Hade emla salva och kände inte ett piss så det rekommenderar jag till alla om ni ska ta. Då behöver ni inte oroa er någonting och allt går jätte bra! Har inte sätt hur den ser ut för har ett stort plåster över hela naveln , men pillar på den så mkt att jag håller på att bli tokig :O haha....
Johanna filmade mig när jag tog men är inte så villig på att visa den, haha eftersom att jag ligger ner och kollar ner på magen hela tiden så ligger jag där i flera minuter men värsta dubbelhakan :P Menmen, håll utkik den kanske kommer upp, men då får ni lova att inte mobba mig :)
Lägger ut imorron hur resultatet blev! :)

Sooova.... :(

Nu ska jag gå och sova!!!!! Jag vill verkligen inte det och vet att jag inte kommer kunna somna men måste om jag ska orka jobba imorron. Det är mitt sista arbetspass för på fredag är det ju midsommar och då ska familjen granqvist komma hit! :D
Men som sagt så är det en stor dag för mig imorron, moahahaha. så vi hörs väl imorron efter att jag har gjort det :)
Puss och kram /Linnéa Andersson!

Imorron smäller det!

Yeeees, nu har jag längtat i 3 år och imorron så blir det att pierca naveln! Johanna kommer till mig efter jobbet så hon är här vid 3 tiden , sen drar vi ner till stan , mamma skriver under sen drar hon ut på stan :P haha , hon HATAR nålar, så hon vågar inte ens va i samma rum som jag :P Men ska ha emla salva så kommer inte känna någonting! :D
Men sen så ska man ju byta piercing och då har jag kollat runt på en sida som har så jäkla snygga smycken! Fastnade för några riktigt mkt, kommer nog kolla rätt mkt på den sidan i framtiden. Här är några av dom jag gillar!
Kommentera gärna vilka/vilken ni tkr jag ska köpa :)

3 Sanningar!



Jag har jätte dåligt självförtroende! Jag kan inte ta imot komplimanger men kan själv ge jätte många. Jag har alltid haft det problemet men det har bara blivit mer och mer sen jag började tappa håret.
Jag har alltid haft jätte långt och fint hår tills jag började tappa allt och ögonfransarna på ena ögat. Sen jag klippte av mig mitt långa hår lider jag varje gång jag kollar mig i spegeln. Därför brukar jag ha löshår.
Jag blir jätte lätt kär! Eller kär och kär... Jag börjar lätt gilla killar som jag egentligen inte borde gilla. Några känslor håller i flera år medans några försvinner efter några dagar. Det är verkligen inte bra men jag börjar ta tag i det. Och dom gånger jag verkligen är kär i en kille satsar jag allt , ibland går det bra men ibland går det dålig. Sen när jag väl gillar en kille är jag inte riktigt mig själv. Jag typ skrattar hela tiden åt allt sen är jag mest tyst, kommer aldrig på någonting själv att prata om, vill aldrig säga fel saker lixom. Men när jag känner personen brukar det gå över :)
Jag HATAR att folk säger att jag är liten! Jag får höra det nästan varje dag. Folk kommer fram till mig och undrar hur lång jag egentligen är, mina kompisar kallar mig liten och massor. Jag skulle inte vilja vara längre men hatar att bli kallad liten. Ja jag är 94 och bara för att jag är jävligt kort så frågar folk om inte jag är 96 ?? Det är inte direkt mitt fel att jag är kort. Så ni som kallar mig kort, sluta med det!! ;)
Ni som undrar så är jag 156 cm lång.

Emo linnéa slaggar tidigt!

Nu ska jag sova, är pigg och allt men måste få sova om jag ska orka med jobbet imorron. Så bloggar när jag har kommit hem imorron! Pussar och kramar /Linnéa!<3

Såhär ser min vecka ut!

Den här veckan ser ganska tråkig ut så när jag inte gör något är det bara att höra av sig! :)

Julia är här!

Hejsan! Nu sitter jag här med julia bredvid mig. Hon typ surar och jag skrattar :D
Nää men idag har vi tagit massa bilder. Ikväll blir det bara att glo film och bara ta det lugnt , ska jobba imorron också så måste lägga mig ganska tidigt.
Här har ni några av bilderna!
Puss och kram /Linnéa Andersson<3

Bloggen!

Jag har verkligen ingen lust att sitta och göra en blogg design och header så den här får duga tills min inspiration har blivit bättre!

Sitter här med julia!

hej sötnosar! Kom nyss in från en lite konstig kväll med julia , benja och hans två kompisar.
Vi va ute och cyklade runt i stan och höll på, sen stod jag och julia utanför benjas fönster och självklart fick jag skrattanfall och stod och garva , aa vem vet hur länge... ;) ;)
Men iaf, sen såg vi att ett fönster tändes där vi stod och typ skrek åt varandra så jag och julia cyklade som faaan iväg ;)

haha jag och julia är så sega så vi sitter bredvid varandra med en varsin data och webbar med varandra. men ändå så sitter vi och pratar med varandra, aja.... vårt liv ;)

Nu ska vi dricka upp våra godis te och käka upp våran choklad! PUSS PÅ ER<3

Hahahah...

Seriöst ni kommer aldrig att tro det här! Jag skulle in på ett hotell och då kom eric saade ut ur en utav hissarna, jag hann till och med ta en bild på han.
Sen när vi skulle dra ut så satt han där igen!
sen "råkade" jag hamna i samma säng som han! :O
Och nej jag använde inte PrintScreen knappen för att kunna sno bilder ur hans senaste video ;)

Ut och springa

Nu drar jag ut och springer med högvolym i öronen.

SERIÖST, det finns ingen snyggare kille!!!


Heeeej :)

jag har varit väldigt seg på att svara de senaste dagarna, jag har varken haft ork elr tid. Bloggen är lixom inte mitt liv...
Har börjat tjänat massa pengar nu, jobbade på vår restaurang idag , det var faktiskt jätte kul :)
Men stod i disken i 4 timmar, hade 10 min rast. Jag är sjukt trött i armar och ben. Men känar 200- 300 kr så jag är jätte nöjd! Ska jobba hela nästa vecka, alla mina pengar kommer att gå åt tills på torsdag när jag ska göra en hemlis, och då måste jag tjäna lite nytt om jag ska kunna shoppa nått i sommar :D
Mobba inte min arm :O ;)

Ny kategori

För er som inte har märkt det så har en ny kategori dykt upp i bloggen.

Inga mellanrum!?

Det kan va lite svårt att läsa det jag skriver för när jag gör mellanslag så kommer det inte ett nytt stycke. Men ni får försöka så gott det går. :)

Några bra film tips!

För ett tag sen såg jag en jätte bra film som heter the stepfather.
Filmen handlar om hur en okänd man kommer in i en familjs liv under en väldigt kort period. Han flyttar in hos familjen och verkar vara den snälla styv pappan men visar sig vara någon helt annan person.
Det är ingen direkt skräckis men typ ... den är inte alls så läskig som jag trodde den skulle va, den är mer en sån film som har scener där man hoppar till i.
Jag såg nyss på the blind side. Den filmen var verkligen jätte bra och visar hur en familj tar hand om en okänd kille på det bästa sättet. Ni får se på trailern vad den handlar om :)
Mera filmtips kommer när jag har sätt mer bra filmer. Om ni ser filmen kommentera gärna vad ni tyckte om den! Kram Linnéa!

Så här ser min vecka ut!

När jag inte har någonting planerat, någon som vill hitta på nått? Det är bara att höra av sig! :)

Fixar Bloggen!!!!!!!!!

Håller på att fixa om bloggen, så under veckan kommer den nog att vara klar, kanske redan imorron. Så den ser bara ut såhär nu tills jag har tagit lite bilder och gjorde design och header.

Tråkig dag!

Hejsan! Idag har jag haft en väldigt lugn dag, hade ingen speciell lust att va social med någon, ni kanske har märkt det ni som har messat mig ;)
Pluggade ur min moppe bok och drog ner till stures för att göra datatestestet. Fyyyyfan vad svårt det var! Som max hade jag 50 av 70 rätt... Och man får bara ha typ 7 st :O
Inte bra linnéa, så det blir att fortsätta plugga imorron och förhoppningsvis så drar jag dit imorron också och så får vi se hur det går.
Sen letade jag och mamma igenom hela förådet efter gamla band från när jag var liten. Så satt nyss och kollade i 2 timmar på ett band ifrån när jag va bebis , haha åhh vad härligt livet var när man va liten!
näää , nu ska jag ladda ner nån wallander elr nått sen blir det sängen för min del, har bestämt mig för att inte få gå och lägga mig senare än 3 på kvällarna nu i sommar, hela dagen hinner ju gå om man sover till 12 på dagen.
Speciellt om det är fint väder, då slösar man ju bort 2-3 timmars soltid ;)

TrötterTrötter

Guuuu så jobbigt allt känns just nu!
Jag har så himla mycket saker jag vill göra men orkar ingenting. Sommarlovet har bara hållt på i 2 dagar men det känns redan som att det snart är slut ... Någon mera som känner lika dant? Helt sjukt lixom.
Men, har så sjukt tråkigt och jag kan inte sluta klaga på att jag har det, så ska nog gå och sova nu så den här tråkiga stunden försvinner.
Jag har ingenting planerat imorron, elr jag kanske ska försöka göra så jag kan tjäna massa med pengar, har jätte lust att shoppa massa nya kläder. Annars få ni höra av er på mobilen!
Onödigt inlägg och väldigt tråkigt. Så nu drar jag, hejdå! ...

Julia Bästa Söderholm <3

Nyss åkte Julia härifrån, vi gjorde precis en ny header till henne, så kolla gärna in hennes blogg. Hon kom till mig igår vid typ 3 tiden tror jag... Vi gjorde inget speciellt, men senare drog vi till stenkulla, köpte pizza och annat gott , sen drog vi hem till henne och fettade i oss allt. Senare vid 9 tiden , drog vi ut på en lite "cykel tur" runt halva stan, sen bestämde vi oss för att träffa Benja (en kille jag varit tsm med för länge sen) , så vi tre cyklade runt i stan och så tills vi blev uttråkade och drog hem till julia för att se på film. Vi kollade på DUMPAD, en as konstig film, den var väl bra ;)
Sen idag vaknade vi vid 10.10 tiden, då käka vi pizza till frukost och satte på oss sommar kläder och drog ut för att ta massa bilder. Och ja , massa blev det, 111 st ;)
Så här har ni några av dom, många andra kommer upp på facebook annars :)
puss och kram /Linnéa Andersson<3

Skolavslutningen!

Tjenare! Har inte varit inne på datan förens idag, och nu har äntligen det sköna sommarlovet börjat. På avslutningsdagen så kom emma hem till mig på morgonen, vi fixade i ordning oss och hade riktigt roligt. Vi träffades vid aulan halv 10 sen slutade hela "skoldagen" vid 11 tiden. Då drog vi tjejer hem till emma för att fika och ha det mysigt. Kommer sakna tjejerna men vi syns kanske på lovet :) vid 2 tiden åkte vi till tessin för puffens syster emma skulle ta studenten. Vi kollade när dom sprang ut och sen på kvällen åkte vi till dom för att fira henne. Så träffade kompisar där och så, det va inte så jätte kul menmen...
Här kommer några bilder under den dagen :)
Ignorera mitt face på alla bilder är ni snälla! :)

God Natt

Nu ska jag sova, så vi höra nog imorron! Puss och kram!
orange linnéa utan smink är väldigt gullig! Men sanna är en fin flicka :)

Skorinköp

Tjeeenis!
Sitter här och letar efter bra cupcakes recept, ska nog baka det imorron. Imorron ska vi hem till mickis på klassens dag. Vi ska va där vid 10 tiden så har sovmorgon till 9 imorron! :D
Sen på kvällen ska jag till Julias skolavslutning, så det blir att se alla gamla klasskompisar som får sommarlov en dag innan en själv :(
Menmen, på fredag så smäller det :D
Va på stan med mamma idag, vi skulle köpa skor till skolavslutningen som jag inte hade gjort innan. Jag är alltid inne i sista sekund. Men iaf, vi gick runt och vi hittade verkligen ingenting! Sen drog vi ner till JC för dom har ju skor där, då hittade jag 2 st skor som jag verkligen älskade! Så när vi skulle betala så fick jag välja ett par, sen när vi skulle betala så sa mamma : okej , vi tar det andra paret också!
Fyyyfan vad glad jag blev! Tack snälla mamma! :D
Men bara för det så vet jag inte vilka jag ska ha till skolavslutningen, det är två så otroligt olika skor, så aningen jätte högklackade skor , eller några med ingen klack.
Skorna ser inte snygga ut på bild, men är det på fötterna :D

Kommentera gärna vilka ni tkr jag ska ha, puss och kram /Linnéa
1. 
2.

Måndagen över , bara 4 dagar kvar!

Japp... Snart är det SOMMARLOV!!! Jag är grymt taggad och tiden kan bara inte gå långsammare.
Dagen va ganska tråkig, frös mest så det tog död på det roliga. Vi va på rosvalla och kollade när klasserna körde fotbolls match.
Jaa, det finns väl inte så mkt mer att säga , riktigt tråkigt inlägg , men här kommer några bilder från dagen :)
?????? :P

hahaha ibbe är för skön ibland asså

Det kanske inte syns vad som står , men vill ni veta måste ni kolla noggrant ;)

Planerna inför rom

tjaa! :)
Har precis kommit in från att ha sovit i soffan i vårat uterum sen klockan 18 ;)
Har verkligen inte mått bra idag, jag har nog pollen allergi, så måste käka ännu mera tabletter, Hatart!
Dagen har varit slapp, började på en ganska tjock bok som vi måste läsa i skolan, så läste ut hela under dagen. Den va faktiskt bra :)
Sen fixade vi konfa inbjudningarna, så jag och mamma åkte runt och gav ut dom.
Imorron är det sista träffen innan vi drar till rom, så imorron får vi veta all info om resan och vad vi ska packa för snart drar vi! RuuuuligtRuuuuligt!
Nu ska jag gå och krama min gooose vovve, sen blir det att sova, ska upp vid 7 imorron.
Ha en mysig kväll/natt allesammans , puss och kram / Linnéa

Häärlig sommardag

Hej på er!
Idag har det varit en riktigt skön och slapp skoldag. Började vid 9 tiden , hade teknik i 10 min, sen kemi i 20 min sen va det lunch och då va det tacos. Efter det va det spanska , då kollade vi på någon film, sen va det fysik men då samlade vi ihop alla våra mappar och fikade och körde land och stad. Sen hade vi hål, då åkte jag och hebbe moppe, det gick faktiskt väldigt bra den här gången. Efter det hade vi so, då fick vi fika och tbx våra häften som vi jobbade på. Fick VG :D Efter skolan drog jag hem, hjälpte mamma att handla och nu väntar jag på att pappa ska hämta choklad moussen som han har gjort! Ska käka vit och mörk choklad mousse med jordgubbar till dessert ! :)
Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och underhålla emil som väntar på mig, puss och kram <3
4 personers mappar ;) Och vi är typ 28 st i vår klass...

Seriöst, väx upp!

Madde  | säger:
tja habibi  det var länge sedan vi sågs?
ja tkr vi borde ses någon gång och leka med dockor
kan kolla på bolipomba
och klä ut oss till prinsessor
snälla
sen kan va fisa tsm
* linnéa andersson säger:
va?
Madde  | säger:
barbie dockor du vet?
* linnéa andersson säger:
öhh?
Madde  | säger:
ja du borde veta vad det är
* linnéa andersson säger:
och varför skriver du det till mig?
Madde  | säger:
för att ja tkr du stannat i åldern typ när du var 8
* linnéa andersson sa (19:12):
och jag tycker du är en omogen brud som strålar uppmärksamhet!
* linnéa andersson sa (19:13):
och det är inte positivt
Madde  | säger:
tja habibi  det var länge sedan vi sågs?
ja tkr vi borde ses någon gång och leka med dockor
kan kolla på bolipomba
och klä ut oss till prinsessor
snälla
sen kan va fisa tsm
* linnéa andersson säger:
va?
Madde  | säger:
barbie dockor du vet?
* linnéa andersson säger:
öhh?
Madde  | säger:
ja du borde veta vad det är
* linnéa andersson säger:
och varför skriver du det till mig?
Madde  | säger:
för att ja tkr du stannat i åldern typ när du var 8
Japp , det här skrev madde till mig efter att vi inte ens snackat på typ 3 månader.
Asså seriöst madde, du är bara för mkt?
Om det nu va du som skrev, vafan har jag gjort dig och vad vill du få ut av det här?
Jag blir så jävla trött på sånt här!...
Senare under kvällen:
Madde  | säger:
jaså men jag är ingen omogen 94 som tror att jag kommer li tsm med erik saade
* linnéa andersson säger:
att du ens orkar lägga ner energi på att klaga på hur jag är ? sköt dig själv och skit i andra!
Madde  | säger:
haha vad jag undra ju bah om du ville leka prinsessa med mej ju ;o
* linnéa andersson säger:
är du seriös eller? och du frågar mig varför jag är omogen?
Madde  | säger:
klart som fan jag är seriös ;o tror du jag skulle skoja om ngt sånt ;o oh vi kan fisa tsm
* linnéa andersson säger:
asså madde, jag vill inte ha någonting med dig att göra, om du ska vara omogen och avundsjuk , så får du gå och förolämpa någon som bryr sig.
Madde  | säger:
oooh linnéa leker cool ;d
* linnéa andersson säger:
jag behöver inte leka som vissa andra
Madde  | säger:
haha nej okej vi säger så gumman ;*
* linnéa andersson säger:
du har ju inte alla hästar i stallet madde. ärligt talat, jag bryr mig inte ett skit om vad du säger!
Madde  | säger:
okej

Onsdag - Torsdag

Hej igen!
Igår va det ju onsdag och det va skola. Det hände inget speciellt roligt i skolan men sen när jag kom hem åkte jag och mamma och kollade på vår nya båtplats. Det var ett jättefint ställe där man till och med ser våran ö ifrån ;)
Riktigt häftigt! Men iaf, det va riktigt mysigt väder och super varmt i vattnet!
När vi hade varit där och köpt båtplatsen så drog vi till Stures för det va min andra moppe lektion. Hade ont i huvudet under hela lektionen så jag kunde verkligen inte koncentrera mig. Så när pappa kom och hämtade mig var jag på jätte dåligt humör och allmänt hängig.
När klockan var runt 10 gick jag och la mig i sängen för att lyssna på musik och när klockan va runt halv 12 och jag nästan hade somnat kommer pappa in springande in i mitt rum och skriker att mamma har ramlat från soffan och nästan brutit ryggen.
Men jag fattade inte så mkt så jag somnade om... Visst är jag schyst ?
Så på morgonen när jag vaknar springer jag ner till mamma för att kolla om det bara hade varit en dröm, men det hade det ju inte varit. Så jag stannade hemma från skolan idag bara för att ta hand om lilla mamma. Åhh jag tycker så synd om henne! Hon hade stått på soffan för att visa pappa en sak och sen hade hon tappat balansen och ramlat baklänges rakt på ett bord. Hade hon hamnat med huvudet på bordet hade hon dött. Så allvarligt var det.
Så hela dagen har jag varit mammas slav, hämtat kryckor, ispåsar, mat , dricka, m.m
Vid halv 3 tiden åkte vi till vårdcentralen sen skickade de henne till sjukhuset och där tog dom rönken. Men inget brutet elr nått så det är bara positivt.!
Men imorron blir det kanske att förtfarande vara hennes slav, vi får se. Så ifa ni inte vet varför jag inte har varit i skolan så är det därför.

tisdags

Hej alla, nu ska jag berätta allt vad som har hänt , gör nya inlägg för varje dag så det inte blir så jobbigt att läsa.
I Måndags bestämde vi oss för att dra ut på picknik efter skolan.
Så på tisdagen hade vi hål och då drog vi till coop nära för att kolla efter jordgubbar, men dom va såjävla dyra så vi kollade på annat ist. När skolan var slut drog vi dit igen och då handlade vi, chips, vindruvor, 2 ballerina rullar och läsk. Vi drog till vallarna och satte oss på våra mysiga filtar.
När vi hade varit där ett litet tag kommer det fram 3 st killar av 5 till några andra och frågade någonting. och vi hoppades att dom skulle komma fram till oss och fråga samma, för vi trodde dom mena typ , att dom skulle fråga efter vägen.
Sen helt plötsligt så kommer dom killarna fram till oss , och vi som är sjukt nervösa sitter och as garvar. Sen säger en utav killarna : "some marijuana?" Vi bah "vafan" lixom. vi hade ju inte direkt trott att dom skulle fråga det. Så vi bah " no thanks" så dom gick iväg. Men dom va fortfarande kvar på vallarna och vi satt och tog massa bilder på dom iaf dom va värsta knarklangarna.
Sen satt vi och försökte ringa polisen flera gånger men vi kom aldrig fram, så då bestämde sig fillan, sanna och ishe att dom skulle gå till dom och bah "we change our minds" Och när dom stod där och snackade en massa fick vi veta att dom undrade om vi hade marijuana. Haha så jävla pinsamt. snacka om att vi hade gjort bort oss totalt.
Sen efter ett tag kom killarna till oss och frågade " do u wanna play with us"? och så höll dom upp en boll. Vi bah nej tack ;) Dom va typ runt 19 år och va italienare ;) .
Sanna tog massvis med bilder men vägrar att skicka dom till mig! så jahapp , inga bilder här inte.

<3

Seriöst jag älskar honom och jag skiter i att ni tkr det är töntigt!

RSS 2.0