tisdags

Hej alla, nu ska jag berätta allt vad som har hänt , gör nya inlägg för varje dag så det inte blir så jobbigt att läsa.
I Måndags bestämde vi oss för att dra ut på picknik efter skolan.
Så på tisdagen hade vi hål och då drog vi till coop nära för att kolla efter jordgubbar, men dom va såjävla dyra så vi kollade på annat ist. När skolan var slut drog vi dit igen och då handlade vi, chips, vindruvor, 2 ballerina rullar och läsk. Vi drog till vallarna och satte oss på våra mysiga filtar.
När vi hade varit där ett litet tag kommer det fram 3 st killar av 5 till några andra och frågade någonting. och vi hoppades att dom skulle komma fram till oss och fråga samma, för vi trodde dom mena typ , att dom skulle fråga efter vägen.
Sen helt plötsligt så kommer dom killarna fram till oss , och vi som är sjukt nervösa sitter och as garvar. Sen säger en utav killarna : "some marijuana?" Vi bah "vafan" lixom. vi hade ju inte direkt trott att dom skulle fråga det. Så vi bah " no thanks" så dom gick iväg. Men dom va fortfarande kvar på vallarna och vi satt och tog massa bilder på dom iaf dom va värsta knarklangarna.
Sen satt vi och försökte ringa polisen flera gånger men vi kom aldrig fram, så då bestämde sig fillan, sanna och ishe att dom skulle gå till dom och bah "we change our minds" Och när dom stod där och snackade en massa fick vi veta att dom undrade om vi hade marijuana. Haha så jävla pinsamt. snacka om att vi hade gjort bort oss totalt.
Sen efter ett tag kom killarna till oss och frågade " do u wanna play with us"? och så höll dom upp en boll. Vi bah nej tack ;) Dom va typ runt 19 år och va italienare ;) .
Sanna tog massvis med bilder men vägrar att skicka dom till mig! så jahapp , inga bilder här inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0