Drar om en 1/2 h :D




Nu är jag väldigt taggad och vill bara komma iväg till dansen!
Som vanligt så är jag väldigt nervös, Fråga mig inte varför...

Idag ska frasse gruppen iväg och bowla, vill också med men har ju träning och kunde inte byta tid. Vill inte börja i en sämre grupp nu när det börjar gå riktigt bra :)
Har även fått byta grupp, så dansar inte på måndagar längre, nu går jag i en mera avancerad grupp på tisdagar kl 18-19.00.

När jag åker till slakthuset blir det att ha vinterjackan på mig för första gången sen vintern, uuuuusch hatar verkligen när det är kallt ute! Det ska va sommar, varmt och soligt hela året om!

Nu blir det att packa väskan och värma upp lite! Seee yaaa <3

Håller på att göra middag! :D

Det blir min speciella thai-soppa med kyckling och röd paprika!
Ska snart på sen träning så måste äta middag innan, det känns väldigt tidigt bara ;)


Stockholms resan!

Har fått många frågor på msn av folk som undrar vad vi gjorde när vi va i stockholm idag.

Först träffades hela klassen vid tågstationen klockan 10 i 8. Tåget gick 10 över 8 så vi var ju tvungna att va där lite tidigare. På tåget dit va alla ganska trötta och det va inte så kul stämning på tåget. Men när vi kom dit tog vi tunnelbanan till gamla stan för att kolla på slottet och på ett museum.

Efter det gick vi till kungshallarna och käkade lunch. Jag åt friterad kyckling med ris och sötsur sås :D
Efter maten träffades vi på hötorget, gick in i saluhallen med våra grupper vi skulle va i och började göra massa roliga uppgifter.
Man skulle gå runt och hitta saker i saluhallen och fråga massa saker. Sen skulle vi köpa någonting för lite pengar som vi hade fått, jag och lydia köpte godis, hahaha för lärarnas pengar. Men vi fick det ;)

Efter det va det fri shopping i 1 h och 30 min. Så vi gick runt lite, shoppade 3 par örhängen. Sen drog vi till tågstationen och sen åkte vi hem. På hemvägen hade vi skit kul på tåget, vi tog massa bilder och skrattade så vi fick ont i magarna. typ...

Japp så såg våran dag ut :)

 



Bilderna är tagna av lydia! :D


pluggandet går åt skogen

 

Jag har verkligen ingen lust att plugga så gör det inte heller... Vilket inte är bra eftersom att jag ska ha mitt biologi prov imorgon.

Så vi får väl se hur det går med det, ska sätta mig och försöka nöta in det sista, sen ska jag bara va inne på datan. Missar ju självklart idol för biologi jäveln tar upp all min tid.

Nästa vecka har vi också prov i 2 ämnen -.- Haaaaatar skolooolan!


Stockholms bilder!

Som jag + hebbe har tagit, och det är bara mobil bilder ;)



 











 



Japp det får räcka, ska fråga lydia om jag kan få några av hennes, hon hade sin system med sig.
Nu ska jag fortsätta att plugga biologi, berättar om stockholms resan i nästa inlägg :) puss<3


Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i säng!


Ska upp vid sex imorgon bitti. Vi ska träffas på tågstationen vid 10 i 8 så måste åka vid 20 i. Måste även duscha och fixa mig mycket!

Sannas kamera följer med så förhoppningsvis så får ni stockholms bilder imorgon! Uppdateringen kommer bli sämst , är hemma till fem! Så ha en toppen dag imorgon, det ska iaf jag ha! :D


Haha bilden!

Först och främst så ser min min ut som jag vet inte vad. Sen kolla min näsa ;)




Va och träffa jullan några timmar :D:D:D

Har verkligen saknat den bruden!!
Vi drog till slottet, tog lite höst bilder och as garva åt en bild , ska lägga upp den antingen senare elr imorgon ;)
Sen när vi drog hem till jullan vid 8 tiden tror jag, sjöng vi högt som vanligt , det hördes nog ända till stockholm. Sen när vi kom vill fågelbo kiosken va det typ 4 poliser med en moppe och 2 bilar, jag fick värsta klumpen i magen och blev riktigt nervös. Men dom stoppade inte oss som tur va.
När vi kom hem till julia så va vi så kalla så vi gjorde varmt te och satt och snacka en massa. Sen drog jag vid kvart i 9 och här sitter jag nu. :D

Hon håller på att lägga upp bilderna på fb så några kommer i nästa inlägg, hennes data stängdes av och CPa sig så här har ni snart en ett års gammal bild så länge :) <3


prao plats



visst är bilden fin? tog den i sommras, saknar sommaren :(

haha det är så sjukt pinsamt. Jag har ringt en kille angående min prao plats tre gånger nu och han har inte kunnat prata i tele någon gång av dom.
Det känns som att jag stör honom men så får det gå om man ska få den praon man vill ha.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra just nu, det blir väl att äta när pappa kommer hem men biologin orkar jag inte göra, chanti är borta hela veckan igen och film orkar jag inte se på nu  ;)

jag har faktiskt lust att dra ut och göra någonting, det kanske blir att dra ut och springa elr bara träna på danserna om och om igen tills det ser riktigt bra ut.

Roligt inlägg i know ;)

Plugga biologi, filmtips?

Adam kommer inte. Så det blir att plugga själv, det går faktiskt inte så bra men messar med lite olika människor som redan har gjort provet och får reda på en hel del ;)

Om det är någon som har några filmtips kommentera dom gärna! Gärna spännande filmer och inte någon av dom jag har i kategorin filmtips :)

Hemma från skolan



Saknar min pelle plutt :(

Jag tror adam är påväg hit , är inte säker på om han bestämde sig för att komma. Ska hjälpa honom inför moppe provet och han ska hjälpa mig med biologin :)

Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på idol. Vi hörs senare, puss<3

Trött efter dansen!




Idag var dansträningen skiiit jobbig. Först så hade jag glömt alla steg som vi innan hade lärt oss, sen dom nya stegen var jätte svåra att nöta in.
När dansen var slut var jag röd som en tomat i ansiktet och det var så varmt i rummet där vi dansar i så jag var helt äckligt svettig.

Kollade nyss på idol och sebastian är helt klart min favorit. Sen nu kollar jag på svenska new york fruar. Dom är såjävla blåsta så det är så himla kul ;)

Orkar inte blogga mer idag så ha en bra kväll så hörs vi imorgon ist :)

Måste dra snart!



Haha inte världens finaste bild ;)


Måste snart klä på mig ytterkläderna och sätta mig på moppen. Det är skönt att inte behöva cykla iaf.
Sandra och Samme tränar i gruppen innan mig så hade tänkt komma lite tidigare och kolla lite på när dom tränar, ska bli riktigt ruuuligt! :D
Det tar ungefär 10 min att åka och kl är snart 17.30 så åker väl om 10 min.
Bloggar när jag kommer hem! Ikväll blir det även svenska new york fruar!
Puss och kram! <3

Om 1 h drar jag på träning!

Har inte varit på måndags träningen på 1 vecka så missade förra gången, vilket betyder att det kommer att vara mycket att ta igen idag.
Och det är alltid så pinsamt när man har varit borta och bara står helt stilla medans alla andra dansar omkring en. Men men sånt händer, ska man va sjuk så får man ju missa lite.
Jag är faktiskt riktigt nervös, jag har ingen aning varför :P



Mitt hår ser lite rött ut på bilden :P kanske ska färga det så??? ;)

tjaaaaaa



Inlägget skulle ha publicerat sig för 1h sen ;)

sitter här med 2 bullar och varm choklad. riktigt gott efter 1 h i skogen. Hatar verkligen att orientera men nu behöver jag aldrig göra det igen, feta skööönt!
ska på träning senare för att bygga lite muskler x)

haha idag va jag hos skolsyster för en undersökning om hur mycket man väger och hur lång man är. Jag har bara vuxit 3 mm på ett år x) så jag är nu 156,3 :D så jävla kort, så jag har slutat att växa nu ;)

Sista inlägget för idag :)




Hej bloggen! nu ska jag kolla på Irene Huss som går på kanal 5, har redan sätt den men har inget annat att kolla på. Vi hörs imorgon efter orienteringen! puss<3

Law Abiding Citizen



Filmen var såjävla bra! Var spänd hela filmen.
Den börjar hemskt men slutar så jävla bra!

Filmen börjar med att en kille umgås med sin lilla dotter och hans fru är i samma hus. Sen plingar det på dörren och 2 mördare kommer in om mördar hans fru och dotter.

Tio år senare hämnas han på dom och mycket annat folk samtidigt som poliserna försöker stoppa honom.

Se den!

Film dags ! :D



Nu ska jag se på denna film, har sätt trailern och den verkar fett bra.
Skriver efteråt vad jag tyckte om den. :)

Facebook?




Någon mer än jag och johanna som inte kommer in på facebook? Imorse försökte vi hemma hos johanna och det gick verkligen inte. Nu kan jag få upp sidan men kan inte logga in. Håller dom på och gör om sidan elr ska dom lägga ner?
skriv gärna svar om ni vet något. Ha´t bra :D<3

Hemma från johanna




Hejsan nu är jag hemma igen, kom hem för typ 2h sen.
Jag har verkligen ingenting att göra, mitt rum är städat, jag har ingenting att plugga, orkar inte träffa någon och facebook funkar inte.

Det får bli att kolla på film elr någonting, snart kommer chanti hem så ska leka med henne :D

Godmorgon!



Här sitter jag i johannas säng medans hon duschar. Kvällen blev jätte rolig, vi umgicks väldigt mycket och kvällen slutade med att vi kollade på skräckis, om man nu kan kalla den det? Hon som det handlade om skulle skära av en killes pung :O

Aja, ska snart äta sen ska jag rulla hemåt. Johanna ska snart i väg på träning.
Har ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer hem, någon som vill träffas? :)

rubrik?



nu ligger jag i Johannas säng med isse,arre och johanna. Har ingen aning om vad vi ska göra ikväll men det blir väl att kolla på någon film. Onödigt inlägg menmen, har inget annat att göra, puss

Fotat med Johanna :D


Hejsan! nu sitter jag här på Johannas golv, vi va nyss ute och fotade lite.
Snart ska vi käka sen kommer Arsalan, Isse. Ha en bra kväll!<3




Drar snart till Johanna :D<3




Nu har jag fixat mig klart och packat min väska, det blir att slagga hos johanna inatt :D
Har inte träffat sötnosen sen sommarlovet så vi har massor att prata om. Johanna ville ta bilder så det kanske kommer upp lite bilder imorgon elr ikväll, vi får se :)

Ska bara städa undan lite saker sen drar jag, så vi hörs kanske ikväll, kika in ifall att :)
Ha annars en toppen lördag! <3

Härlig kväll igår! :D




Hejsvejs! Igår drog jag till sandra vid 3 tiden skulle jag tro. Vi bytte om till ridkläder och åkte iväg mot stallet. Sandra fixade allt som skulle fixas, min räddsla för hästar börjar försvinna mer och mer nu! :D

Hon hoppa på hästen och jag gick bredvid! Jag gick ca 5 kilometer på både väg och i leriga skogen, mina skor är också väldigt fina (Y)

Efter hon hade ridit va väl klockan 7, så vi hoppa på moppen , gasa gärnet, seriöst vi höll på att dö. Trodde min moppe bara gick i 45 km/h men nepp har kommit upp i 65 km/h , läääääskigt :)

Så vi drog till coop och köpte godis, jag köpte bara för 11 kr (stolt) känns bra att försöka spara pengarna. Mycket skratt blev det också inne i affären. Sen drog vi hem till sandra, käkade, tvättade varandras hår och kollade på idol.

Sen la vi oss i sandras säng och snackade från nio till ett, Sen somna hon. Då låg jag och messa lite med hennes bror om att jag kanske skulle dra in och snacka lite med honom men orkade inte så somnade vid halv två.

Häärlig dag bruden, även om vi var väldigt trötta efter vi hade varit i stallet så hade vi det väldigt mysigt!

Härlig dag idag !! :O




haha den här dagen kan man kalla den skola?
Först hade vi mentors tid, då gjorde vi ingenting, på matten hade vi biologi prov, eftersom jag inte skulle göra det så gick jag och jonte ner till mediateket och va inne på datorerna. Efter det var det svenska, vi spelade kort. Sen på spanskan hade dom läxförhör och jag bara satt där eftersom att jag inte ens visste att det va läxa, sen kollade vi på någon film när en tjej dog för hon ramla på en nalle??
Sen var slöjden inställd så vi slutade 12.00 !

Är på riktigt bra humör idag, ska ju snart träffa min älsklings sandra! :D

Dansen snart dårå ;)




Ville bara säga att om 45 min drar jag till dansen, ska köra lugnt idag och inte ta ut mig helt.
Är faktiskt riktigt taggat och har mycket pirr i lilla magen :)

Sitter och chattar med Sandra, vi bestämde att imorgon är vi först efter skolan, sen drar jag med henne till stallet för att kolla när hon ska rida, sen drar vi hem till någon av oss och sover kvar! Riktigt roligt :D Jag älskar att va med sandra, vi har samma humor och vi gillar att göra samma saker, du är toppen bruden! :D

Nej men nu ska jag fortsätta knarka mitt hemliga spel som jag nyss gav ut till sandra, hoppas inte hon blir lika beroende ;)

Ha en bra kväll så hörs vi kanske ikväll eller imorgon! :)


Plugga biologi, yeeeeah :(





Och ja , min slarviga handstil är sååå snygg ;)
Nej men pallar fan inte det här, det är så jävla tråkigt och fattar inte ett piss.
Dom i min klass ska ha provet imorgon men jag får ta det om en vecka ist för jag har ju som sagt varit sjuk. Sen på måndag är det orientering och på onsdag ska vi till stockholm! :D

Dags att fortsätta plugga innan jag ska käka och dra vidare till dansen. Ikväll börjar även Frasse igen, det som är så kul och jag vill så gärna gå :'(
Ska kolla om jag kan byta tid med dansen, orkar inte ha träning vid 8-9 på kvällen, speciellt inte när vi går lång dag på torsdagar. Missar även idol :( Får kolla på internet sen ist. Nej men vi hörs senare! Puss<3

Imorgon blir det skola! :D




Nu är jag på bättrings väg och min onda hals börjar försvinna! Det ska bli riktigt kul att få träffa alla imorgon igen, har inte träffat en kompis sen i fredags :( snart en vecka sen :O?
Nu ska jag ta ett stort glas vatten och lägga mig och försöka sova. Skönt att gå och lägga sig tidigt för en gång skull, men kommer nog inte kunna somna ;)

Vi hörs imorgon efter skolan! Puss och kram<3

Blir hemma imorgon också :(



Jag saknar dig bruden!

Jag har inte börjat bli frisk ännu så blir hemma imorgon också. Har verkligen ingen lust att ligga i sängen en dag till, men måste man så måste man. Får inte ens komma tillbaka till skolan för lärarna, eller det gör inte så mkt att jag inte får gå till skolan men jag missar ju så mycket som man måste ta igen efteråt. Sen är det ju tråkigt att höra från alla kompisar om allt roligt som har hänt när man har varit borta...

Haha kollade nyss på "svenska new york fruar" är dom blåsta elr vad?
Ibland undrar man ju vad dom tänker med och hur just dom har kunnat bli så rika?
Det betyder ju att alla har en chans att bli rik på även om skolan går dåligt.

Nu ska jag ta en kall dusch sen sätta på mig rena myskläder och spela något spel på datan, har sovit hela dan så kommer inte kunna somna på ett tag.

Om jag har missat något speciellt i skolan, säg gärna till! :)


Städa lite?

Mitt rum ser ut som en bomb och när man är hemma och är sjuk får man ingen ro när man vet hur mycket man egentligen måste göra.
Nu när jag har sätt alla filmer jag har på datan, inge bra på tv eller att det inte finns någonting på datan att göra blir det att börja lite smått ;)

Säger bara lycka till , till mig själv ;)






Hemma från skolan


Hej! det blev ingen skola för min del idag, mår inte alls bra så vet inte ens om jag kommer på hela veckan. Det suger för då missar jag 2 träningar som jag verkligen vill gå på :(
Vi får se om jag åker dit idag iaf och bara kollar, men bara kanske.

Nää nu ska jag ladda ner någon mysig film och bara ta det lugnt. Måste försöka få i mig någon mat också, det får väl bli varm soppa elr något liknande. :)

Ha det bra!

livet är toppen , eller inte.





Sitter här och suger upp min soppa i en kopp med mitt sked-sugrör.
Den är såjävla stark så jag vet inte vad jag ska göra. kan knappt dricka :(
Om min hals inte blir bättre blir det väl att åka till doktorn, och hemma från skolan tänker jag inte vara. För då blir det ingen träning heller , och den vill jag inte missa! :(

Min uppdatering är inte på topp heller, har bara legat i sängen hela dagen och kollat på tv. Och soppan är det ända jag har ätit idag. jag tycker synd om mig själv. Jag vill va med kompisaaaar :'(

Ser ni att jag bytte min header lite snabbt? Den tog bara några minuter att göra och tänker inte ha den så länge. Tycker den blev ful som fan, men vettefan vad jag ska ha för någon. Har inga idéer. Kom gärna med förslag om ni kommer på något :)

Ha det bra, nu ska jag suga på mitt sugrör!

Sjuk :(


Hejsan! Jag har inte orkat blogga och orkar nog inte skriva mer än såhär idag. Jag mår piss och gör inget annat än att hostar. Så vi hörs imorgon istället :)

Ha en mysig lördag! :)<3

Sandra idag :D<3




Hejsan alla fina läsare! Idag slutade vi vid 10 över ett, vilket är våran vanliga tid. Efter skolan åkte jag och sandra till godisborn och köpte typ ett kilo godis var ? :O
Är vi tjocka elr vad? Så det blir att käka upp allt godis inom en längre framtid , men efter att den är slut blir det att sluta käka godis.
Det är inte alls lika gott längre som det var förr när man längtade en hel vecka på att få äta godis, men nu ? Nu äter vi ju godis varje dag? Snart kommer alla lida av fettma!

När vi kom hem till sandra åkte vi till stan och hyrde 3 st filmer, 2 skräckisar och 1 komedi. Vi han bara se 1 skräckis men den andra fick jag ta med hem, sandra hade redan sätt den utan att hon viste om det.

Efter filmtittandet åkte vi hem till mig, kollade på camp rock 2, sen käkade vi och sen skjutsade jag hem henne. Vi hade varit längre om hon inte skulle gå upp vid 5 imorgon bitti, stackars tjej, när det väl är helg så går hon upp ännu tidigare än vanligt. :(

själv blir det att bara ta det lugnt i helgen, har ingen lust att umgås med några människor, bara ligga hemma och mysa :)
har även mycket skolarbete tills nästa vecka som ska in...

Träningen<3




Hejsan bloggen! Kom hem för typ 30 min sen, träningen var jätte rolig, förutom att det är väldigt svårt och när man börjar bli sjuk är det väligt jobbigt att anstränga sig. Det hände flera gånger att det kändes som att allt blod åkte upp till huvudet och hela rummet snurrade runt...
Menmen, blir nog hemma imorgon, eller så får jag vila upp mig i helgen :)

Nu ska jag duscha och lägga mig och glo tv, sen somnar jag antagligen såfort jag lagt mig (är helt jävla slut) :P
Ha en bra kväll! Puss och kram<3

Tråkig skoldag.



Bullarna är jätte små, tro inte att jag äter så många annars ;)

Nu har skolan börjat bli super tråkig, nu vill jag bara ha sommarlov igen.
Låg nästan och sov på en bäk idag på hålet för det finns inget att göra i skolan. :P

Nu sitter jag här med en kopp varm choklad med marshmallows i och ett fat med bullar. Chokladen hade varit mycket godare om det hade funnits grädde hemma men nepp, så det blev utan ;)
Det är något av det bästa man kan göra när man känner sig kall och sjuk, min hals blir bara tjockare och tjockare, jag kan knappt svälja längre :(

Men det blir att dra till dansen ikväll, även fast jag känner mig lite sjuk. Den börjar vid 8 så har god tid på mig att plugga till provet imorgon, men är inte säker på om jag orkar gå till skolan. Den är så jävla tråkig så längtar inte ett dugg...

Va hos nagelbaren idag.


Som många utav mina kompisar vet så har jag haft väldigt många problem med min navel piercing.
Jag har haft infektion , sen försvann den och sen för några dagar sen fick jag tillbaka den. Idag när jag var på stan så gick vi in på nagelbaren för att kolla upp vad det kan vara för fel och självklart så har svullnaden försvunnit och det röda gått bort? Är det inte skummt? :O

Så nu blir det att tvätta den varje morgon och kväll tills om 3 månader då jag äntligen får ta ut den! :D
Har en speciell navel piercing på G så det blir nog att beställa hem den :)

Såhär ser den ut just nu, den är lite svullen nu, men det mesta har gått bort :)

Väldigt avlång bild :P


Haha headern :P

Haha jaa som ni ser så är den lite konstig ;)
Jag satt och lekte lite i ps och såhär blev det :P
Kommer nog ändra den snart när min fantasi har blivit bättre , men tills dess får väl den hära duga :P

Dagens shopping :


4 par snygga trosor , den rosa är från twilfit och dom andra från kappahl. (brukar inte handla kläder från kappahl men dom har fått in jätte snygga saker nu, ni borde gå ner och kika) :D

(såhär sitter jag nu, min mysiga filt runt mig och mitt goda te i handen, börjar bli sjuk så är helt röd om kinderna :( )

Idag blev det att dra ner på stan en sväng med mammi. Vi var runt lite och lite saker hittade jag, eller bara trosor typ ;)

Mammi köpte en jätte mysig filt till mig som kostade 300 kr från hemtex. Man ser den lite i bakrunden på bilden :)


Bilderna har kommit! :D




Det var bara 3 dagars väntan och nu har alla 100 bilder kommit :D
Direkt när jag kom hem från stan sprang jag till brevlådan och guu så glad jag blev när jag såg att det låg ett tjockt och grönt paket till mig :D

Många av mina bilder kanske inte är så fina, men dom ger många minnen, sen tog jag många från min familj och på min hund :)

Idol snart dåååe :D




Snart börjar iiiidol! :D me like!
Hitills så tycker jag att sebastian krants är bäst och snyggast, håller tummarna att han blir en utan dom 10, vilka/vilken tycker ni är bäst?
Efter idol blir det att plugga lite engelska som är tills imorron, så ha en bra kväll!

Fillan pillan :)<3



Min älskade och fina vän felicia :D <3

Fillan drog för ett tag sen, hon skulle ha träning (som vanligt) :(
vi pluggade lite men mest satt vi och pratade och skojade, vi har planerat att nån dag fixa oss extra mkt och sen dra ut och ta lite bilder. Synd att jag redan har beställt hem bilderna...

Jag längtar faktiskt tills imorrn, vi har idrott i skolan vilket jag äääälskar , men hatar ute-idrotten. Sen efter skolan ska jag och mamma ner på stan och fixa mitt id som äntligen har kommit efter typ 3 månaders väntan. Sen skulle vi kolla på lite underkläder. :)

Hemma från skolan - väntar på fillan!




Här sitter jag och väntar på att lilla fillan ska komma hit och underhålla mig!
Vi ska plugga lite, vi har 3 prov framöver och läxförhör imorrn.
Det blir även att käka bullar med varm choklad (hoppas jag) och kanske några bilder.

Bloggar senare när jag har skjutsat hem henne :) puuuuss<3

Och ja , jag snurrar på bilden ;)

morgon inlägg! :)




Spanskan var inställd så har sovmorgon idag, börjar vid 10 över 9.
Har haft en riktigt skön morgon, vaknade vid 7 , låg och kollade på tv till halv 8, åt frulle, sminka mig och hittade kläder. Var klar redan vid 8, sen har jag bara kollat på tv och suttut lite vid datan :)

Nej nu måste jag dra, ha en bra tisdag! slutar vid 20 i 2 , så bloggar när jag kommer hem :)

Hemma från träningen :)




Guuuu så kul det var att börja träna igen, men här började det inte med lugnt tempo, nu jävlar var det dags för många armhävningar m.m . Vi började på en dans med låten "love the way you lie" vilken jag har tjatat ut i sommras , men det kommer bli en riktigt häftig dans.

På torsdag ska jag även gå en lite mera "avanserad" dans, jag hoppas det kommer gå bra :) 

Nu ska jag dricka upp mitt vanilj och kanel te sen blir det att lägga sig i sängen och glo någon mysig film, sen blir det sängen för min del, är helt slut i kroppen!
om ni har några filmförslag kan ni gärna kommentera dom :)

ha en bra måndags kväll allesammans!
puss och kram<3

Dansen snart! :D




Idag startar min dans igen, har längtat som en tok i flera månader!
Den börjar halv 7 så måste göra mig iordning snart, måste nog åka vid 5 över 6 om jag ska hinna till slakthuset. Man vet ju aldrig hur trafiken är...

Skolan har gått väldigt bra idag, inget speciellt som hände. ;)

Kommentaren!


Svar till "anna": Jag tar inte åt mig ett skit om den här kommentaren men ändå så har du förstört mitt glada humör? Mina kompisar är underbart vackra och dom är det bästa jag har, jag är glad att du också tycker dom är vackra men för det ska du väl inte komma och trycka ner någon annan!
Om du nu stod för det du skrev kunde du väl iallafall skrivit ditt namn och berätta vem du var istället? Själv så tycker jag att det här är mer pinsamt från din sida, att du ens orkar lägga ner energi att kommentera saker som gör någon annan ledsen? (inte för att jag tog åt mig det) Om du nu tycker att jag är så liten och inte snygg , varför följer du då min blogg?

Jag har ditt ip-nummer lille vän , och det är lätt att spåra dig om du fortsätter.


Ny design på G

Ikväll hade jag tänkt att jag ska sitta och fixa en ny design.
Jag och julia har ju tagit så fina bilder så något fint måste det ju kunna bli.
Men jag har inte fått någon inspiration ännu. Det kanske blir någonting med lite mera färg :D

Måste åka hem om ca 15 min om jag ska hinna hem till 7, så sätter mig nog vid datan efter middan.
puuuuss<3

 

Är hos jullan :D




Här sitter jag och laddar in bilder till fb som jag och julia har tagit i torsdags.
Riktigt fina bilder ;)
Vi har pluggat ett tag nu men jag orkar inte mera så är inne på datan ist.
Ska hem om några minuter, ska käka något... är skit sugen på mc donken!
Innan vi drog hit har vi beställt hem 100 st bilder (gratis) så dom kommer om ca 2-5 dagar.

Längtar som faaaan tills imorron, då börjar dansen igen och är super taggad!
Men nu ska jag hjälpa min kära vän med SOn . Ha det bra!!!

godmörra




Lite suddig men fin bild!

Nu har vi kollat på "it takes two" och käkat massa godis. Vi ska väl snart fixa oss och sen vet jag inte mera...
Måste plugga massor till veckan nu också, har engelska läxa tills på onsdag och svenska prov på fredag.

Mycket bilder + Godis = linnéa är glad :D































Det här va några av alla våra 500 bilder :D puuuss


Nu blir det lekparken sen köpa godis :D


Nu drar vi till en lekpark vi va i i torsdags, den va skit rolig att ta bilder i. Sen drar vi till ica elr något och köpter godis till kvällen. Vi hörs senare :D <333


Snart kommer julia :D <33




Eller jag vet inte om jag kanske ska hämta henne, men orkar verkligen inte sätta på mig en hjälm och förstöra min bulle :(
Sen hatar jag att åka moppe med mjukisbyxor, mina leggings är för tunna att åka med :( Menmen, vi får se vad hon säger. Hon ska ju ha med sig rätt mycket kläder nu när vi ska fota :D

Dagen efter tacos <3




Det är något av det godaste som finns! Är proppmätt nu men vill ta en till :(

Fick tag på julia för ett tag sen , hon skulle göra sig iordning sen skulle vi höras på tele, förhoppningsvis så blir det att hon sover kvar här, då ska det diggas musik hela kvällen. Hennes kamera följer med så det blir mycket bilder också ;) <3 

Godmorgon! :)




Jag har haft en riktigt skön morgon med god frulle och härlig sovmorgon. Eller jag kan egentligen inte sova så länge så jag vaknade vid 8 sen låg jag och lyssnade på musig i 1h. Har messat julia massa men den bruden sover för fullt... Det är ju tråkigt att sova bort dagen.
Själv så har jag hunnit städa hela rummet och duschat + sminkat mig.


Buuuullar :D




Det blev att baka bullar idag. Det blev väldigt misslyckat i början , men mamma räddade degen som tur var. Jag hatar att baka själv, ibland får jag paniiik ?
Jag har faktiskt inte smakat på dom ännu, är så mätt så mår illa av att bara kolla på dom.
Det positiva var att jag inte brände mig på ugnen, brukar annars alltid göra det (Y)


10 september




Här sitter jag och lyssnar på la isla bonita och är proppmätt.
Har käkat 2 stora tacos rullar till middag, nu har jag lust att kolla på dom idol avsnitten jag har missat men mitt ljud på datorn kronglar , precis som internet. Nu vill jag bara ha en ny data som verkligen funkar.
Varför kan man inte bara kunna klicka på en knapp sen ska allting funka tills man slänger ut den?.
Och gissa vad jag bakade nyss? :D

Dagens roligaste ;)



På svenskan höll han på och försökte trycka in ett heftstift i min arm, sen skrev han sitt namn med det, det gjorde så jävla ont men han tyckte det bara va kul? Sen drog han i mina bh-band och släppde dom så jag blev helt röd på armarna. hääämnd erik!! Hahahaha :P

skolan var väl som vanligt, skulle ha varit med fillan och sanna men det blev inte så, så det blir att bara ha filmkväll ikväll och bara ta det lugnt, behöver det.
Haha våran sista lektion var syslöjd och då när jag kollar bort mot sofforna så ligger erik hägglund och sover!
Först gick jag fram till honom och tog massa bilder på han när han sov, haha han vet inte ens om det ;)
sen när vi skulle försöka väcka honom tog vi först ett jätte långt rör som vi roppade i , men han vaknade verkligen inte så vi stod och tryckte på hans näsa ett tag. efter ett tag så vaknade han äntligen :P så jävla borta han va... ;)

några bilder :)





Dag men Julia <333


Nu har jag kommit hem från julia för typ 1 h sen, vi tog massa fina bilder som kommer upp på bloggen i nästa inlägg. Mitt internet dampar total så kan kanske inte skriva så många inlägg vissa dagar.
Men den här låten diggar jag, älskade låten för länge sen men den här är mycket bättre :
Och ja videon är lite.... :P


Idol sen käk!



Du blir det att sätta på sig myskläder och kolla på idol, sen blir det att äta fondy (stavning) med mamma och pappa. Kanske blir det min speciella soppa till! mummaaaa <3

Onsdagen den 8/9



(jag vet inte vad jag gör på bilden...?)

Hej bloggen!
Har haft en väldigt rolig dag med mina kompisar. På idrotten orkade jag inte vara med , sov väldigt lite i natt så var helt matt i kroppen. Så vi gick till hamnen för att ta ett gruppfoto (vi som inte var med på idrotten) , Så en gammal tant tog bilden ;)

Efter skolan stod jag , fillan och sanna vid min moppe och då kommer det en blå annan moppe. Han tog av sig hjälmen och allt och det såg verkligen ut som min kompis daniel från konfan, så jag skriker högt som fan men värsta konstiga rösten danne. Då vänder sig killen om och är en helt annan kille, men som också heter daniel. Kan det bli mer pinsamt? Självklart dog vi av skratt ;)

Sen drog vi hem till mig, käkade, pratade och skrattade som vanligt :)
En väldigt mysig onsdag!

Walking on a dream



Fillan och jag är beroende av den låten, jag slår vad om att vi lyssnar på den i lurarna...

Just nu har mamma och pappa bokat hotell på malta, det blir hilton den hära gången, det blir väl bra, tror jag :)
Det blir bara malta i 2 veckor så blir det att åka till italien i vår ist, då är det lite varmare så det blir toppen på snoppen!
En lite suddig mobil bild på mig och fillan dårå , togs av ishrat idag :) <3

Internet var helt kört :O

Efter några dagar utan internet har mitt liv börjat igen... (Haha)
Det är alltid någonting konstigt med mina el saker i mitt rum, mina mobiler är typ helt sega , skärmen kronglade för några dagar sen och nyss slutade internet att funka. Men nu är det tillbaka!

Dagarna i skolan har varit väldigt roliga, i går drog jag sanna och mickis till mc donken (vårat namn) Och käkade fet mat.
Sen drog vi hem till sanna för att plugga och där mörda hennes katt mig.
Han är så jäkla söt men busig :)

Sen idag hade vi SO-Prov , jag måste alltid veta vad jag får för resultat samma dag annars får jag ingen ro så jag stod och väntade ett tag och jag fick VG :D:D:D
Det var förstavärldskriget, riktigt tråkigt men när man börjar fatta så var det rätt intresant :)

Sen kom jag hem, han knappt till sängen innan jag somnade, slutade vid halv 2 men var så jävla trött. Vaknade för ca 1 h sen av att mamma höll på att prata med min morbror om att fixa mitt internet. Tack tony för hjälpen!!!

Nu blir det panerad fisk med potatismos och remouladsås (stavning) <3

jag älskar min skinjacka! :D

Jag har velat haft en sånhär jacka sen första gången jag såg den på kenzas blogg och nu äntligen har jag en! :D

Just nu sitter jag här och lyssnar på owl citys - Vanilla Twilight låt, det ploppar upp så många minnen från rom när jag hör den. Så jag ska nog sitta och kolla igenom alla mina rom bilder , sen blir det att kolla på tv/film och käka godis. Ha en mysig lördags kväll! :) <3


Stockholm bilder :)








Asgarv?



Vi försökte ta hoppbilder men det gick inte så bra, det här är typ den bästa, haha hon ser helt seg ut, Men jag älskar dig ändå :) <333


Grattis Sandra,Sebbe och Adam på 15 års dagen! :D


Idag fyller mina underbara vänner sandra,sebbe och adam 15 år, jag hoppas ni fått en underbar dag men mycket fina presenter.



Jag har inga andra bilder på sebbe än denhär, ingen bra bild men bättre än ingenting ;) Och sebbe , skaffa facebook!



Tog bilden från adams fb ;)


Dåligt bloggande - Datan funkade inte!

Äntligen efter en veckas tid (typ) funkar min dataskärm, så har inte kunnat blogga någonting!

Idag åkte jag och mamma vid 11 tiden upp till stockholm för att ha en mysig heldag i gamla stan. Det skulle inte ha blivit någon shopping men självklart så blev det lite saker iaf.
Har sätt 3 kändisar idag när vi åt i sturegallerian, satt bredvid Lars Lejonborg, inte så coolt men han är ju känd ;)
Det är köpte jag :



Svarta leggings HM: 30 kr styck, svart linne HM: 50 kr , gråa jeans Salt : 100 kr (rea)



Svart Skinjacka Jofama by kenza Salt : 2000 kr , halsduk HM: 90 kr





SportBhar stadium (vet inte hur mkt dom kostade mamma köpte dom till mig igår)



Köpte även den här igår :)


RSS 2.0