fixad och klar






Mitt ansikte fastnade verkligen inte på bild idag så det blir några halvfula bilder sådära. Ska snart iväg på middag hos isaksson så det blir riktigt trevligt, kommer förmodligen cykla dit vilket jag har lite problem med efter allt moppeåkande. Nu ska jag hämta lite smycken sen åker vi, ha det bra!

sliten tjej




Just nu känner jag mig jätte sliten, har huvud och magont och vill bara ha någon här som kan krama om mig. Jag för nöja mig med min hund så länge. Imorgon ska jag förmodligen sola och sen kommer kanske karins familj på middag här, sista gången vi hinner träffas på 2 veckor. Imorgon kommer även sanna hem, guuuud så jag har saknat den bruden helt sjukt!
Nä nu blir det att göra sig iordning och sen sova. Vi ses imorgon.


tröja + converse






Köpte tröjan igår på stan, riktigt härlig och skön.
Sen hade johanna köpte ett par converse till mig från usa, gissa om jag är en glad tjej? :D

i like the way i am




hej på er! Ligger i sängen och är riktigt trött, gårdagen med johanna blev att fota och hyra film, riktigt mysigt. Tyvärr så blev det inte en enda bra bild, den över var den jag tyckte bäst om så ni får nog inte se så många därifrån :)
Igår när vi kom till stan lämnade jag mobilen till en kille, då fick han självklart igång den på en gång, så typiskt. Han sa att om lätt kan haka upp sig under tiden man byter nummer, så har mitt gamla nummer nu igen för er som inte visste det.
Ha det bra!

Går inte att nå mig




Mamma ringde nyss och sa att jag ska vänta med att åka in tills hon kommer hem så vi har alla pappren med oss, och hon sa att det inte går att nå mig på några utav mina nummer, 0735270059 numret har dom tagit bort och mitt gamla nummer går inte att nå mig eftersom att mobilen inte går att få på. Så ni som behöver få tag på mig får ringa hem. Fan vad krongligt det ska vara med alla jävla mobiler...
Nu ska jag ut och sola!

fuck iphone


Är såjävla trött, grinig och jävligt sur! Igår kväll när jag lyssna på musik på min mobil så dog den, och nu kan jag inte få på den. Den var helt full laddad så jag har inget att skylla på. Kunde inte sova igår kväll för att jag försökte att prova att starta den varannan minut, var tvungen att gå upp kvart i 8 för att prata med mamma om den innan hon drog till jobbet. ÅHHHH är såjävla sur just nu, jag som skulle ha den med till turkiet och sen hade jag över 300 bilder som jag inte lagt in på datan ännu och dom kommer väl vara borta om jag lämnar in den!
Så vid 10 drar jag in till stan och snackar med dom på 3 så får vi helt enkelt se vad som händer.
Mitt nummer skulle ha flyttats över inatt så jag vet inte vad jag har för nummer på min gamla om det är mitt gamla eller mitt nya men om någon vill nå mig så får ni prova båda :)

Nu ska jag baka scones och sen gå ut och sätta mig i solen en stund, det är skit varmt!


Gossip girl




Har blivit helt beroende av gossip girl, fick låna hela säsong 1 & 2 av lisa och har redan sett på två skivor av säsong 1. Har verkligen glömt bort allt som händer så det är jätte roligt.
Nu blir det att fortsätta kolla lite, sen sovdags och ska faktiskt försöka gå upp rätt tidigt imorgon , typ 10 ;)
Ska träffa min efterlängtade johanna, ska bli skit kul. så vi ses imorgon, godnatt på er!

Ligger ute och solar

Hej! Ligger ute och solar , det är ca 25 grader i skuggan , jag håller på att tuppa av :o Jag fattar inte hur jag ska klara av 36 grader i Turkiet, men härligt ska det bli. Har nyss käkat jordgubbar med Vit choklad, såjävla gott! Kvällen får tillbringas hemma med film och gott, har ingen vidare lust att träffa någon idag, sov ju hos Lisa inatt. Nä nu ska jag gå och blöta mig, puss!

Drar till lisa :D






Godmorgon, har stått och försökt att dölja alla världens finnar jag har i ansiktet, helt sjukt hur mycket det har kommit på bara några dagar, det brukar bli så när jag ska få min mens men nu får den ju fan ta och komma också. Så nu får ni hålla tummarna att jag får den idag så slipper jag ha den när ska åker iväg :)
Ska bara bädda sängen sen drar jag till lisa, vi får se om jag sover kvar det lär ni ju märka iaf. Ha en riktigt bra söndag!

You make me happy



Bild från malta 6 månader sen

Har precis pratat med min underbara johanna i telefonen, hon har varit borta i usa i 2 veckor så vi ska ses på tisdag och ha en MASSA tjejsnack, det behövs verkligen.
Imorgon ska jag träffa lisa, sista gången innan hon drar till usa i 1 månad :O
Vi ses imorgon, kram på er!

bada badtunna



Gammal bild, har inga nya :)

Nu tar jag med mig lite cola och går ner och badar badtunna, första för i år faktiskt eftersom att den har varit sönder innan. Sen blir det att mysa i sängen med datan i knät så vi syns nog senare. Pussen

9 Dagar kvar!




tjena! Gårdagen var väldigt lugn men mysig, jossan och jag blandade en drink till middagen och jag blev så konstig att ögonen knappt orkade vara öppna, hahah måste ha sett skit konstig ut. Sen gjorde vi en jordgubbstårta som blev 2 meter hög, kollade på "the red riding hood", jossan somnade som vanligt och sen gick vi och la oss jätte tidigt runt 12.
Imorse gjorde vi en kladdkaka och bara pratade, pappa kom och hämtade mig vid 3 sen åkte vi och handlade, ville knappt följa med in för jag kände mig så konstig, men fick en harry potter film som jag inte sett så jag blev på lite bättre humör. Sen nu har jag precis sett på den, jävligt bra måste jag säga!
Idag har mina föräldrar bröllopsdag så vi ska bada tunna, äta jordgubbar och dricka champagne och bara mysa. Så ser min kväll ut iaf. Vi hörs!

Glad midsommar!




Hej på er, idag är det midsommar och det ser ut att bli regn, Svensk sommar kan ju bara ta sig!
Om en timme kommer jossan in till stan så det blir att träffa henne och sen dra oss ner mot centrum, vi ska handla lite jordgubbar och choklad så får vi se om vi också gör en tårta. Vi ska bara mysa, mycket deep talk kommer det bli men vi ska försöka ha det så kul som möjligt. Känner mig helt uppsvullen efter all chips och ben & jerry´s jag åt igår, åt ungefär 1/3 av glassen resten fick mina föräldrar för den var tvungen att ätas upp eftersom att vår frys cpar sig hela tiden. Menmen , det gjorde mig inget ;)
Ska bädda sängen och sen gå en lite sväng med hunden, kanske hinner ta en liten runda med våran "låne bil", skit ball, ni kan få se en bild innan jag drar. Vi ses!

Cider + ben & jerry´s




Tjenare! sitter här och dricker cider i min ensamhet och bara lyssnar på skön musik. Var förut och storhandlade så mamma köpte några cider till mig, en ben & jerry´s och lite chips och sånt gott. Min helg är räddad :D
Hade 8 kassar fulla med burkar förut, tjänade 183 kr , haha folk kollade snett på mig, och jag hade bara sparat i 1 månad. Ibland är det bra att ha föräldrar som äger restaurang :)

Nä nu blire att dra ner rullgardinerna och kolla på lite film tillsammans med mina två pojkar, ben & jerry.

Problem med blogg.se?


Är jag ensam med att inte kunna lägga ut bilder och kan knappt logga in? Har försökt i flera timmar men det funkar tydligen inte. Mamma har slängt all mat i kylen och frysen för det har tydligen runnit ut vatten så det blir att åka och storhandla sen. Annars så har jag blivit 2000 kr rikare.

Min morgon var en mardröm, vaknade av att jag hade fått ett sms från julia där det stod att min gamla "barndomskompis" eller från 4an och 5an hade drunknat, det är helt sjukt! Kan fortfarande inte förstå det, har varit i chock tillstånd hela dagen och har inte kunnat tänka på annat. Linnéa var verkligen världens roligaste och underbaraste människa, träffade henne för inte alls så längesen på en buss till råby, och nu detta. HELT SJUKT!
Vila i frid linnéa <3

12 dagar kvar




3 Dagen på jobbet är avklarat, känns så himla skönt, bara en dag kvar på den här vecka sen ska jag ha en riktigt mysig midsommar med jossan. Jag känner att jag verkligen behöver börja träna igen, känner att jag börjar bli riktigt lat och ligger/sitter mest stilla när jag är hemma INTE BRA. Blir väl andra bullar när man kommer iväg.
Har inget speciellt att berätta eftersom att det enda jag gjort idag är att ha jobbat och kollat på tv. Så snart blir det sängen, är skit trött hade såjävla mycket folk idag, så ni får väl ha det så bra som jag skriver i typ varenda inlägg. puss!

Feber




Hej på er, sitter i min sköna stol och har precis webbat lite på skype, har så sjukt ont i huvudet och mamma säger att jag har feber, så vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon om jag ska orka jobba. Det lär ni ju märka, kommer det ett inlägg innan 2 så är jag antagligen hemma.
Så nu blir det att krypa ner i sängen bland alla mina kuddar och täcken, sover med 2 täcken och 1 filt numera, skit skönt! Vi syns imorgon, kram!

Härligt








Bara jag som tycker att det ser otroligt härligt och fint ut?
Om någon har varit i turkiet i alanya så hör gärna av dig, skulle vilja veta så mycket som möjligt innan jag åker dit, LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

13 dagar kvar




Sitter och kollar på pogrammet moving in på MTV och bara softar. Jobbet idag gick jätte bra förutom att jag mådde jätte dåligt hela tiden så var nära på att åka hem, men vad gör man inte för pengar? Kom hem vid halv 3 tiden och gick och la mig på en gång, vaknade vid 6 tiden sen har jag bara tagit det lugnt.
Nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande, hare bra!

Allt går i ett



2 veckor kvar, att komma bort från allt!

Dagen började riktigt tungt men slutade riktigt roligt. Jobbade på som fan och var helt slut i både händer och fötterna när jag kom hem. Var hemma i 15 min och sen drog jag till hamnen för en liten återträff med några från klassen, riktigt roligt att få träffa alla igen. Sen direkt efteråt drog jag hem till sanna och käka lite donken mat, sen kom hanna, kajsa och frida , så vi 5 tjejer gick till tempo och köpte lite fika sen satte vi oss vid tempo på en lite picknik, och nej jag har inge sagt att vi är normala? :P
Direkt när jag kom hem var jag tvungen att gå ut med min lilla hund, sen nu är det första gången jag verkligen är helt själv på hela dagen, känns super skönt!

Imorgon blir det ännu mera jobb och sen städning av hela huset, efter det har jag lovat en kompis att webba så det kommer väl ta ett tag ;)
Men vi hörs imorgon! Puss och kram

Sommarjobba imorgon




Funderar på att krypa ner i min underbart sköna säng och lägga mig och lyssna på några fina låtar innan jag somnar. Ska upp tidigt imorgon och sommarjobba, pengar är något jag verkligen behöver just nu när jag ska utomlands.
Är riktigt nervös över att jobba imorgon, ska stå i kassan och har aldrig gjort det förut så om någon kommer in och köper mat imorgon så får ni va snälla mot mig :)
Ni får ha en super mysig söndagkväll så hörs vi imorgon! Puss på er!

Fryser






Haha några bilder från filmkvällen hos ellen, och jag vet att jag måste sluta med mina miner, blir gaaaalen!

Sitter här i min säng med två täcken och 4 kuddar runt mig, fryser så inått helvete men jag hoppas att jag inte har feber. Har varit allmänt seg idag men turkiet resan har gjort mig på lite bättre humör iaf. Skulle egentligen städat hela huset men har ingen lust nånstans så skippar nog det och kör på det imorgon.
Vi kanske skulle ha en återträff med klassen imorgon runt 3 tiden i hamnen för lite minigolf och glass, allt hänger på vädret om jag ska orka mig dit, ska jobba innan och slutar tre så vi får se hur det blir.
Nu blir det lite godis och film, hare! <3

TURKIET




Nu är biljetterna bokade och det blir härligare än vad jag kunnat tänka mig! Åker den 4 juli och blir borta i 15 dagar! Jag är såjävla glad, ville så gärna åka till turkiet och så blev det som jag ville! Hotellet är inte världens finaste som vi hade på malta men vi valde mellan att ha ett lyxigt hotell i en vecka eller ett lite mindre lyxigt och ta 2 veckor. Eftersom att det ligger runt 32 grader i skuggan så tror inte jag att vi kommer sitta inne på hotellrummet och häcka så mycket. Hotellet har 3 pooler , vattenrutschbanor, ligger inne i centrum, 400 m till havet och är helt okej snyggt. Jag tror att jag kommer överleva! :D


Vill iväg nu!




Det blev lite ändrade planer, drar till sanna runt 7-halv åtta tiden ist. Och sover inte kvar där inatt, det blir bara en massa mys på en kulle ist.
Nu har vi skaffat hundvakt i en vecka så nu är det bara att hitta en resa sen drar vi! Det känns riktigt pirrigt att gå runt och inte veta vart vi ska åka eller när vi drar. Allt hänger på priserna! Det kan bli så att mamma ringer mig helt plötsligt och säger att vi drar om 3 timmar så ska packa en liten väska nu. Frågan är vad man ska ha med sig :O Har inte åkt utomlands på ett halvår så det ska bli super spännande! :D

Svar på kommentar




Nu har jag fått två kommentarer från två olika ip adresser som undrar om jag är på g med jonis. Och nej det är jag inte, vi är bara kompisar. Och om ni hör något annat så stämmer det inte. :)

jag orkar inte me nå svek





Hej alla fina!
Gårdagen var riktigt mysig och rolig, jag och sandra drog hemifrån vid halv 10 tiden, vi åkte hela vägen till ellen och var riktigt nervösa eftersom att jag inte hade någon bensin, den stod och blinkade ;)
Sen hittade vi inte så dom fick komma ut och möta oss, haha vi måste ha sett skit roliga ut när vi virra omkring där... Sen kollade vi på en galendag i new york och början på narnia innan vi skulle hem, så vi åkte och tankade och då hör man sandra bah : åhhh nej. Då kommer två killar åkande i en gammal bil, haha vi blev skit rädda. Dom prata lite med oss och sen trodde vi dom följde efter oss när vi åkte hem till henne :P
Packade väskan och drog oss hem till mig, lyssnade på musik och somnade runt halv 3 tiden.
Vaknade 10 i ett imorse, gjorde pannkakor till frulle och sen följde jag henne hem en bit med chanti.

Nu har jag gjort mig iordning för senare drar jag hem till sanna, jag, sanna och ellen ska ha det mysigt med jordgubbar och cider ikväll och sen får vi se vad vi hittar på. Bilder kommer säkert upp imorgon för jag sover kvar hos sanna.

filmkväll






Hej på er! Snart drar jag och sandra på filmkväll hos ellen där också sanna är, hääärligt säger jag bara. Förut kollade jag och sandra på into the blue och jag somnade tre gånger ;)
Nu blir det mat. Puss!

Sandra är påväg hit :D




Snart kommer min bebis hit, tycker lite synd om henne som måste cykla hit i regnet men jag har nästan ingen bensin och har ingen lust att stå och tanka i regnet ;)
Vet faktiskt inte vad vi ska göra, dansa som vanligt kanske? brukar bränna rätt mycket kalorier när jag är med henne, vilket är jävligt bra ;)

godmorgon




Ligger ihoptryckt i sängen med en jädra massa kuddar och ett mysigt och varmt täcke. det regnar ute och jag känner att jag har det väldigt bra här i min säng. Måste ut med hunden sen men det är en annan femma. jag har verkligen ingenting planerat idag, såjäkla skönt. Men har ändå ingen lust att göra någonting, bara kolla på film, ta hand om mig själv och äta det jag vill. Sen när mamma kommer hem ska vi kolla lite på resor. pratade med mamma igår och hon och pappa sitter och kollar på resor för fullt just nu till turkiet, spanien, grekland m.m. Hittar dom tre biljetter i bra pris så drar vi, bara så ni vet. Och det handlar om samma dag så blir det så att jag helt slutar blogga på nån vecka så är jag förmodligen utomlands. Ingenting är säkert men jag hoppas att vi hittar något. Nu blir det film! Hare <3

Läggdags



Jag orkar inte vrida på bilden

Nu blire att göra sig iordning och sen krypa ner under täcket. Mysigt säger jag bara!
Imorgon har jag ingenting planerat, ska ta hand om lilla chanti bara. Sen på lördag ska äggbert (sanna) sova kvar. Och jag vet , vi har typ varit varjedag på lovet ;)
Vi hörs imorgon , puss!

Paddan!




Haha nyss kom mamma inspringande till mitt rum och bah : hämta kameran! Så jag gick ut på altanen och såg en stor jävla padda sitta intryckt i hörnet. Såjävla ful asså!
Vågade inte kyssa honom men nästa gång , då jävlar!

Barnvakt




Nu drar jag iväg och är barnvakt med sanna. Vet inte när jag kommer hem men runt 11 kanske, så vi syns då.
Ni får ha en finfin torsdag!

hemma




Hejsan. Har precis kommit hem från en långprommenad med chanti. Har inget speciellt att göra just nu så sitter och väntar på att tiden ska gå, senare ikväll ska jag kanske dra och hjälpa sanna att vara barnvakt, sjukt gulliga ungar, iaf på bild ;)
Så vi får väl se när och om jag drar dit. Annars har jag inget planerat ikväll.

Soul surfer




Hej på er! Sitter här vid sannas bord och väntar på att soul surfer ska laddas ner. Förut kollade vi på peter pan och vi blev såjävla kära i han så vi var bara tvugna att kolla vilka filmer han har varit med i. Så vi hittade soul surfer som verkar vara skit bra. Så håll tummarna nu att den fungerar.

Igår vid 8 tiden kom hanna och kajsa och kollade på wallander med mig och sanna, sen vid halv 10 kom frida och då kollade vi på en till. Sen vid 11 tiden drog vi ut , träffade samuel, jonis, viktor och jakob. Så vi drog runt lite, samuel skjutsade runt mig på sin cykel och sen stod vi och skrek utanför adams fönster, vilket liv vi har!
Jag och sanna somnade vid 3 tiden och sen vaknade vi runt 11. Hare bra!


pommfritt i näsan








Nu drar jag och sanna hem till mig för att packa väskan, sen åker vi tillbaka och lagar mat sen kommer tjejerna och kollar på film med oss. Vi hörs!

Mot stan




Nu drar jag till the city om man nu kan kalla det så ;) träffar sanna på vägen sen drar vi och käkar lunch och kollar i butiker. Senare blir det att sova kvar hos henne men vi ska hit ett tag innan så jag kommer blogga lite iaf ;)
Ha det bra!

Drar på återträff






haha såg nu att tröjan hade glidit ner lite när bilderna togs ;)
Men iaf, drar om kanske 10 minuter och hämtar lilla malin, sen drar vi iväg och träffar alla. Nu hoppas jag verkligen att det är folk där så inte vi blir själva , men jag hörde iaf att markus, ivan och claes skulle dit så det blir ju kanoners. Vi får se om jag tar några bilder isf blir det med mobilen.
Vi hörs sen när jag kommer hem, så ska också sanna sova kvar. Puss!

återträff med konfirmationen



Hejsan! Om 2 timmar ska jag ha fixat iordning mig, hämtat upp malin och åkt till återträffen. Har inte träffat människorna på ett år så jag hoppas att de flesta kommer dit. Det blir pizza, glass och att kolla på bilder från när vi var i rom, riktigt roligt.
Efteråt sover förhoppningsvis sanna kvar här, jag hoppas att det regnar så blir det en massa filmtittande och mys. Imorgon ska hon och jag dra ner på stan, har en tröja som jag måste köpa annars ska vi bara kolla runt i lite affärer för lite inspiration. Skriver innan jag drar och hämtar upp malin, kram!


volleyboll - bilder


















Såhär har det väl sätt ut, sög på volleyboll som alla andra bollsporter men det hindrade inte mig från att ha kul. Julia kom förbi och sa hejdå eftersom att hon åker till spanien idag, sen kom viktor, jonis och daniel och lirade lite med oss annars så hade vi en riktigt mysig tjejdag. Blev lite glass som tröst över att vi var så dåliga ;)
För er som undrar vilka vi var så var det sanna, frida, hanna och kajsa :)

Volleyboll




Om ca 40 minuter drar jag hem till sanna, sedan bär det av mot hamnen för att köra lite volleyboll. Jag vet inte vilka det blir men några handbollstjejer och killarna blir det nog iaf.
Gårdagen var såjävla rolig, vi kom till jonis vid 5 eller 6 tiden, då drog dom ner oss i vattnet, jag som inte ville blöta håret för att jag hade duschat men jag åkte i iallafall... Så vi låg väl i plurret i 20 minuter, riktigt skönt var det. Sen drog jag och jonis till affären och köpte marshmallows och hyrde step father. Sen stod vi vid grillen och bara myste, några rökte vattenpipa och sen kollade vi på filmen. Kom hem vid halv 12 och sen somnade jag vid halv ett.
Ni kanske märker att jag inte har tid för bloggen, men jag bloggar när jag har tid så får ni höra vad jag har gjort under dagarna. Livet leker just nu för min del så jag vill bara njuta av sommarlovet. Ha det bra!

poolparty



Bilden tagen nyss i sannas bubbelpool ;)

Nu drar jag på poolparty med lite folk, vi hörs ikväll när jag har kommit hem. Puss på er!

Sanna och frida :D




Ändrade planer, det blir inget oliver så jag drar till sanna ist och där är också frida :D
Tar med min badkläder så får vi se om vi bubblar lite i bubbelpoolen. Men ska inte dra förns om en timme så jag skriver innan jag drar!

nya kläder






Några av mina nya kläder, men ska nog byta tröja innan jag drar till oliver ;)
Jag är så avundsjuk på mina kompisar, julia kommer hem från finland idag och imorgon åker hon iväg till spanien i 4 veckor, johanna är i kalifornien och kommer inte hem förens om 2 veckor och lisa åker till kalifornien om bara några dagar och är borta i 4 veckor. Varför får inte jag åka utomlands? :(
Kan inte nån bara ta mig med?

13 juni 2011




Godmorgon på er! Själv så gick jag upp för några timmar sen. Mamma väckte mig vid 8 tiden, då gick jag upp och storstädade hela huset som jag brukar göra en gång i veckan, sen har jag duschat och fixat iordning mig, ätit lite tacos och bara tagit det lugnt. Senare blir det att åka hem till oliver så får vi se om jag vågar mig på att bada, men det blåser en hel del ute så vi får väl se hur det blir.
Rensade ut hela min garderob igår, brukar ofta göra det när jag har shoppat en del, det blev 3 tröjor (ena på bilden, skit snygg rygg, ni kan få se senare), ett par jeans, 2 st trosor, mascara, eyeliner och concealer. Sen fick jag 8 st bhar av sara , rena rama julafton ;)

Början på sommarlovet




Tjenare! Sitter här i sängen med sara yoow, igår sov jag kvar hos henne och vi åkte runt lite med mopparna, drack cider och kolla på porr hela natten ;)
Idag vaknade vi halv ett och sen drog vi till stan och storhandlade. Snart ska vi dra hem till henne igen och kolla på film och bara mysa. Sen får vi se om vi träffar några boys tonight. Håll tummarna att vi hittar några att haffa ;) Vi hörs senare, pussen!

fest



Jag står i mitten som ler typ, om ni inte såg det :P

Hej alla! Gårdagen började hemskt men slutade riktigt jävla bra.
5 min innan jag skulle bli hämtad ställer jag mig och spyr i handfatet, lyckat! Sen grät jag mer än jag någonsin gjort förut så jag knappt fick nån luft när vi sa hejdå till alla. Och jag lovar er, jag grät mest av alla i klassen ;)
Efter skolan kom mamma hem med blommor, MASSOR av pengar, ben & jerry´s, en tidning och marabous till mig. Då blev jag genast mycket gladare. Sen åkte vi till stan, åt lunch på princes, kollade runt på en massa kläder som jag kanske ska köpa idag. Hittade ett par skit snygga jeans från gina och en tröja/klänning. Men det kommer bli runt 800 kr om jag ska köpa dom så är inte säker på om jag vill att pengarna ska försvinna sådär första dagen på sommarlovet.

Vi kom hem vid 5 tiden, då vare bara att göra sig i ordning och dra på levinas studentfest. Pratade en massa med ellinor och fick lite mera kläder. Sen vid 10 tiden drog jag från oppeby till tjuvholmen för att gå på fest hos jonis. hur mycket folk som helst och mycket skratt blev det. Dansade runt men drack inget för att jag skulle köra hem sen. Kom hem vid 2 tiden och satt och prata med mamma och pappa till halv 4. sen gick jag och la mig och vaknade vid ett tiden.

Lärde känna så sjukt mycket människor igår så det blir att gå på NAKENBAD hos sanna nåndag i veckan, om det nu blir av ;)

Nu ska jag käka lite, städa rummet och duscha och sen drar jag till sara johansson som jag inte vart med sen höstlovet. Skit kul ska det bli så vi får väl helt enkelt se vad vi ska göra. ha det super bra nu och njut av att vi har SOMMARLOV!

Skolavslutning




Jag är helt färdigfixad och taggad för den sista skolavslutningen i grundskolan. Nu är det bara lite småsaker som ska fixas, måla tå och finger naglarna, äta lite och puffa upp håret lite mera sen är jag redo att dra. Jag åker med mickis och emma men dom kommer inte förens om en timme så jag har gott om tid på mig.
Många tårar kommer fällas idag kan jag lova er, jag som är så känslig av mig kommer säkert börja stor böla redan i aulan, skulle inte bli förvånad. Det blir riktigt roligt att få se hur fina alla andra kommer att vara, fick ju låna en klänning av johanna eftersom att jag inte hittade någon egen, men så kan det gå.
Vi hörs efter avslutningen, då drar jag hem och käkar lite, sen träffar jag sara då vi bara ska åka runt och njuta av sommarlovet. Senare vid 7 tiden ska jag och min famil åka och gratta levina som tar studenten, sen får vi se om jag blir kvar där hela kvällen eller om jag drar in till stan för att umgås med vännerna. Jag har ju hela sommarlovet att träffa dom så jag fattar inte varför alla gör så stor grej av just avslutningsdagen.

Nu ska jag fixa lite, vi hörs!

saaaaaaaaaaanna :D






Nu ska sanna ha datan, imorgon är det fotbollstunering så kameran hänger med. Senare blir det tjejsnack in till midnatt och mys i sängen ;) Kram på er alla !

Dagens köp




Var med mamma på stan för att köpa lite avslutnings presenter till lärarna, fick också en bh av mamma. Det gick på hela 99 kr, riktigt snygg på och väldigt billig så passa på och gå in och kolla det finns 4 olika färger, iaf som jag hittade ;)
Snart kommer Sanna hit och sover kvar, det blir mycket deep talk och tjejsnack.
Idag vare sommar show, riktigt grymma människor som vågar ställa upp på sånna dära saker, riktigt duktiga var dom också. Sen hade vi lunch med lärarna, fick sitta bredvid verban så vi snacka lite snusk like usual ;)
Nu blire lite städning av rummet, puss!

Slaggar borta inatt




Ikväll ska jag sova hos bruden på bilden! Efter klasskampen drog jag och sandra ner till hamnen för att käka lite glass, sen fick hon köra min moppe, vi drog till stan ett tag, hem till henne och sola med hennes lilla syster och nu är jag hemma. Hon är i stallet så vid halv 8 tiden drar jag hemmifrån för att sova kvar hos henne. Det blir att hyra film till kvällen för imorgon ska vi va i skolan vid halv 11. Imorgon blir det lunch med lärarna, sommarshow, städning och säga hejdå till mitt älskade skåp...
Måste bara berätta att jag fick fågelbajs på hela halsen idag, spyfärdig blev man, konstigt att jag alltid ska locka till mig bajs? trodde att det var slut med det :(
Men iaf, tar med kameran imorgon så det blir väl lite bilder då också, ha en bra kväll allesammans!

Klasskampen i bilder

































2 timmars städning




Har städat i 2 timmar nu och är helt jävla slut i kroppen! det är varmt som fan i huset så jag håller på att tuppa av. Jag hoppas mina föräldrar blir glada när dom kommer hem så jag kan få mina 200 kr, måste tanka moppen imorgon så det skulle sitta fint med lite pengar. det blir att dricka te och käka nån varm macka till middag, sen blire att lägga sig tidigt. Imorgon kommer mickis och hämtar upp mig vid typ halv 9, sen drar vi till ekensberg där alla 9or ska ha en slags "tävling" där alla ska vara utklädda till någonting. Vår klass ska vara rockabilly så det blir nog grymt! Hittade kläder idag, jag hoppas man kan ha skinnkjol? Ska ha en rödprickig topp under, converse, lockig toffs och röda läppar, blir säkert skit bra.
Det blir förmodligen inget mera bloggande idag så vi ses imorgon, kameran följer med så bilder kommer upp imorgon. Kram på er!

Breaking Dawn Trailer



Har längtat efter just den här filmen i över ett år nu, känner mig riktigt taggad att gå på premiären, så vi får väl se vad som händer.
Nu blir det städning!

Härlig sommardag






Hej igen! har solat i snart 4 timmar och det känns ingen skillnad, menmen skönt har det varit och svettig är jag. Ska hämta lite glass och sätta mig i solstolen, efter det blire städning som kommer ta några timmar och efter det en kall och skön dusch! Vi ses senare, puss!

Sola




Nu drar jag ut på gräset med en jädra massa filtar och solar för fulla muggar, hoppas på att få lite mera färg idag så det är bara att pressa. Hare bra!

I have been infected by love






Diggar musik såhär på kvällskvisten och ska fortsätta med det ett tag till. Har hittat en massa bra låtar nu så det blir härligt att krypa ner i sängen och lyssna lite på spotify, ni som inte har spotify i mobilen måste ju bara skaffa det, att slippa ladda ner eller få virus är ett stort plus i kanten.
Sitter och viftar med händerna i luften på jakt efter myggor men dom håller på att retas med mig...
Om det är fint väder imorgon blire solning sen ska jag städa hela huset och tjäna mina 200 kr, fett värt slitet!
Vi hörs imorgon nån gång, kramis!

Beroende



har varit beroende av den här låten ett par dagar nu, en riktig sommarlåt enligt mig eftersom att jag älskar jason derulo ;)

Återträff




Ladda nyss den gamla mobilen och såg att jag hade fått ett sms om en återträff med konfirmationen, såjävla kul att få träffa alla igen, tyvärr kan inte julia komma för hon drar till spanien , svikarn :(
Så det blir pizza, glass och bildtittande, skriv på fb eller här om nån också ska dit!
Nu blire andra bullar, hare!

Börja leva livet?




Sitter här i min stol och tänker på livet, låter skit deppigt.
Kärleken är såjävla svår , ena sekunden känns allting bra sen händer det nått och allt förändras.
Det blir skönt med sommarlov, börja på en ny kula och bara leva livet helt enkelt. Nu blire mat!

tajta byxor




haha bilden blev helt random från när jag nyss städade ;)
Brallorna är nya och som jag fick av julia idag, sitter as bra så dom kommer bli använda, är inte så mycket för ljusa jeans men dom här passade riktigt bra, glad cheeeey!
Senare kommer julia med mina brillor som jag glömde hos henne sen har jag världens lust att dra ut, orkar inte bara sitta inne på rummet hela kvällen så vi får väl se vad som hitts på!
See yaaah!

Städning




Haha känner mig såjävla cool i brillerna jag fick av julia ;)
Håller på att städa rummet, fan vad mycket skit man samlar på sig som bara är onödigt skräp. Som gamla bensinkvitton och godispapper, varför inte bara slänga dom på en gång?
Har varit dålig på att blogga för jag sov borta inatt sen vid lunchtid åkte jag och julia till stan och hämta lunch på fresta där ida jobbar och sen satte vi oss på deras balkong och bara tog det lugnt.
Just nu känns allt sådär jävla bra, bara att jag har mensvärk men annars mår jag verkligen helt jävla grymt!

Nä nu ska jag lyssna på musik och fortsätta min städning, kram på er!


Grymma julia ;)



hahaha julia är för rolig! Mina grannar är helt jävla cp och kan inte hålla tyst en sekund. Då ställde sig julia och skällde ut dom och bad dom hålla tyst, då gick dom ifrån studsmattan helt tysta ;)
Nu hoppas jag att dom håller käften snart för annars måste vi flytta för mamma håller på att bli tokig snart.

Idag hämtade vi julia vid ett tiden, sen åkte vi ut till jogersö och myste på filtar och gick runt i vattnet, gjorde kärringdopp för det var såjävla kallt :P
Sen har vi lagat tre rätters middag, skit gott och senare vid typ 12 tiden ska vi ut och hoppa studsmatta och skrika för kung och fosterland, pay back time bitches !
Vi hörs , puss!


Seg dag



jag saknar dig bruden, behöver dig just nu! <3

Riktigt trött, ont i huvudet, mensvärk, illamående och allmänt seg är jag just nu. Kunde ha mått bättre om man säger så.
Vaknade vid halv ett idag, kom upp på fötter runt ett, sen käka lite frulle , ut och sola i blåsten och nu ligger jag i sängen. Kollade på klockan förut och fick en chock att klockan redan va 6, trodde den bara va 3. Senare ska jag med mamma och handla lite mat och sånt till imorgon då julia ska sova här, riktigt roligt!
Har inge kul att berätta så vi ses när vi ses, puss!

Trött som fan




Skjutsade nyss hem julia, riktigt skönt ute men det känndes som om det var nått fel på moppen! Det kändes som att den gick fortare än vad den brukar, som när jag körde 50 så kändes det som 60 och när jag körde 60 gick det verkligen skit fort!
Eftersom att jag bara sov 3 timmar inatt så ska jag gå och krypa ner i sängen nu med lite skön musik i lurarna. Om det blir fint väder imorgon lär jag nog gå ut och sola på en gång, uppdateringen blir när jag har tid och något att skriva om. Ha det bra!

Klassresan










Gluttar ville ;)






Det får räcka sålänge. Lydia har massa bilder så jag hoppas att jag får ta några så lägger jag upp dom här på bloggen, hade inte med mig min kamera så mycket.

Vi hade mycket skoj, tävlingar, mat, mysigheter, musik och på kvällen gick vi ut vid skogen och var skit rädda för "vildsvin" som visade sig vara axel och erik ;)

Nu sitter jag i rummet med julia men som inte är ett dugg intreserad utav vad jag gör utan är helt inne i en tidning, rolig kompis jag har :( Så skriver lite med adam sålänge. Ha det bra puss!

SOMMAR!!!!

Hej på er! Är super glad över att det äntligen är sommar, är ledig i 5 dagar, går i skolan i 4 dar och sen ärr SOMMARLOV!! Sitter ute i solen , har precis kommit hem från en jätte bra klassresa med mycket skratt och mys ;) Berättar mer senare när jag går in, är såjävla trött har bara sovit i 3 timmar i natt , vi hörs sen , puss

RSS 2.0